Sikke da en weekend

Igår var jeg til 20 års jubilæum med min 9 klasse fra Bredebro og det var herligt. Jeg var egenlig ikke vildt tændt da jeg drog afsted, men den her flok mennesker, som man brugte så meget tid sammen med, for så hulens mange år siden, var bare så underholdende og dejlige. Det var fantastisk at se, at faktisk alle har funder deres plads i livet, deres familie konstellation og alle virkede tilfredse – hvad kan man mere ønske? Og vi var jo ikke en dag ældre at se på, det må være den frisk luft vi er vokset op i 🙂
Jeg kom sent hjem igår, langt senere end godt er men det er så svært at slæbe sig afsted, når man morer sig meget.

Imorges mødtes jeg så med disse to skønheder. To søskende, som ganske bestemt har deres ligheder men sørme også deres forskelle. S er en dejlig 3årig med mørk lød og store brune øjne og lille A er en prototype på en dansk skønhed og med al den charme man har når man er 8 mdr. Desværre var vejret så rædselsfuldt igen at vi var inden for det meste af tiden. Fordi de tilfældigvis bor lige om hjørnet fra mit arbejde, har jeg sat mig for at stoppe igen på vej hjem fra arbejde tirsdag og lige få et par ekstra skud i kassen. Familien har den mest fantastisk idylliske have med det smukkeste træ og jeg kan bare mærke, at jeg må have nogle billeder derfra.

Her kommer et sneak peak til mor og far 🙂

IMG_8862editweb

sneakpeakweb1

Lige om lidt skal jeg i seng. Jeg fatter ikke hvor den her weekend blev af? Jeg har stort set ikke nået noget som helst tanken om næste uge, gør mig træt. Har jeg ikke snart ferie????

Write a Comment

*

*


eight × 9 =