Av for katten da osse

Det er ikke rart, at se at prisen stryger opad med en hastighed, som ingen af os kan følge med til. Endnu mere trist er årsagen til at de gør det. Mit hjerte bløder virkeligt for alle der er berørt af krigen i Ukraine, og hvis vores offer for deres frihed er større omkostninger for brændstof, ja så er det jo trods alt en pris vi kan overskue at betale. Når det så er sagt, så vil det virkeligt kunne mærkes i mit budget. Jeg lever jo af at køre til mine kunder og ofte kører jeg faktisk ret langt. Som en konsekvens bliver jeg nødt til at ændre på min service. Jeg kører for fremtiden kun 20 gratis, derefter afregnes resten med statens høje takst. I skrivende stund er den 3.44 kr. pr. km. 

En anden og mere positiv ændring er, at man nu kan få fremsendt tilbud på fotografering på en nem og overskuelig måde. Jeg arbejder på højtryk for at få alt mit materiale færdigt men hvis du allererede nu tænker, at du ønsker at vide noget om fotografering af børn elle familie, konfirmation og bryllup, så ligger det materiale allerede klart. Du skal bare sende mig en besked enten via min hjemmeside www.kristinadaley.dk eller mail på kristina.daley@gmail.com og oplyse hvilken fotografering du ovevejer og så sender jeg dig en lækker og overskuelig pdf fil, men alle de oplysninger du skal bruge. 

Av for katten da osse · · 09. Mar 2022 · 16:32 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


eight + 3 =