Fantastisk sommer er slut

NU skal der bookes til efterår og 2022

Det har været en fantastisk og hæsblæsende sommer. Familiefotograferinger, konfirmationer og bryllupper er faldet som perler på en snor. Det har helt oprigtigt været en ære at få lov at forevige de mange smukke fester og minder, jeg har været så glad og beæret over det.  

Næste år bliver anderledes og mindre intens, fordi alle forhåbentligt kan få lov at holde deres fester, under mere normale omstændigheder. Men allerede nu skal du overveje at få booket en fotograf, hvis du ønsker en til dit kommende bryllup og konfirmation i 2022. For mit vedkommende er de første bookinger i hus og da jeg ikke kan tage en ubegrænset mængde, er det en god ide at kontakte mig allerede nu.

Jeg overvejer at tilbyde studiefotografering i vintermånederne. Så følg med på Facebook og Instagram, det kan være at der pludseligt kommer et intro tilbud der – man ved aldrig. 

 

Fantastisk sommer er slut · · 12. Sep 2021 · 10:46 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


nine × 1 =