Fesent lys

Det irriterer mig grænseløst. Når lyset er godt er jeg på arbejde og når jeg så endeligt har 5 minutter, så er lyset blahhhh. Alligevel var Iben så sød at agere model for mig et par minutter her til aften. Og selv fesent lys, kan ikke ødelægge resultatet, når modellen er god.

Jeg glæder mig til sommerferie. Jeg glæder mig til at have tid. Synes ikke jeg laver andet end at arbejde i disse dage, både når jeg er på arbejde og når jeg ikke er. Sommerferien har været et irriatationsmoment for mig i noget tid, vi skal nemlig ikke noget. Nu, med alt for meget om ørene, glæder jeg mig afsindigt til 3 uger med ingenting. Og jeg har lovet mig selv at udfylde ugerne med badeture (hvis vejret tillader det) løb og masser af fotografering og ridning. Luksus tid.

Iben3-maj16

Iben2-maj16

Iben1-maj16

Fesent lys · · 23. May 2016 · 21:45 · Iben

Write a Comment

*

*


8 − one =