Som en sky

Pif paf puf, Slyngebarn er væk.
Underligt!
Mest dejligt!!

Og så snart alt var faldet i hak, kom energien og handlekraften igen. Jeg skulle have gjort det for mange år siden, altså solgt.
I går fik jeg arrangeret mad til konfirmation. Tjek.
Bestilt Telt, bestik, tallerkener, varmekanoner, vinglas og alt der bimler og bamler. Tjek.
Invitationer bestilt og lavet i dag. Tjek.
Konfirmations kjole kan afhentes i morgen. Tjek.

Og det har reddet mig som en mare, at jeg ikke kunne komme i gang. Der var hele tiden noget der kom i vejen og energien i bund. Energien er tilbage, på vej op. Det samme er humøret. Om det sidst har noget med min nye “frihed” at gøre, eller indtagelse af D-vitamin og høje doser kunstigt dagslys, venligst udlånt af sød kollega – det vides ikke. Det er også lige meget, for jeg kan mærke energien vende tilbage. Og med energi kommer bedre humør, mere lyst til tage billeder og til at ride og til at være. Basta.

Som en sky · · 20. Jan 2016 · 21:52 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


+ 1 = three