Forandringer

Så blev det sidste dag som Patientvejleder. Gu er det da vemodigt. Jeg havde verdens bedste kollegaer, sjove og inspirerende piger, som altid kom med konstruktiv kritik og opbakning, når man havde haft en idiot i telefonen. Damerne i Patientkontoret er bare fantastiske. Vi har udvekslet opskrifter og erfaringer, skønhedstips og sjove historier. Jeg kunne ikke have ønsket et bedre team, ikke i mine vildeste drømme.
Men jeg har fået nok. Nok af triste skæbner, nok af sure mennesker der mener sig berettiget til at skælde mig ud, bare fordi jeg tog telefonen. Jeg er træt af den egocentriske kultur vi har i Danmark, hvor alle mener at være det centrum som verden roterer om. Jeg er træt træt træt af brok. Jeg kan slet ikke komme over hvor træt jeg er af brok.
Så i dag sagde jeg farvel til et job, som jeg har været virkelig glad for i tæt på 8 år.
Jeg har i den seneste tid indset, at jeg ikke magter mere negativitet, mere brok over som regel ganske små ting. Det slider så uendeligt meget at være i modtager enden af en evig brok smøre.

Af samme grund skiller jeg mig af med Slyngebarn.

Det har aldrig været en let tjans at eje et forum, med så mange kvindelige brugere men i mange år tog jeg det på mig, fordi jeg brændte for det. Alt er ligesom lettere at leve med, når man virkeligt brænder for det. Efterhånden skiftede det karakter, jeg stod for den daglige drift at Slyngebarn, besvare emails, tage imod klager over brugere fra andre brugere, folk der ville sagsøge MIG, fordi en bruger havde skrevet noget grimt om deres butik/produkt/service. Og det er begyndt at tynge mig. Jeg orker det ikke mere.
Interessen for Slyngebarn er bare dalet, men arbejdsbyrden var der stadig. Hvad hulen gør man lige når man pludseligt er blevet ansvarlige for 15.000 brugere? På den ene side har jeg i lang tid kunnet mærke, at jeg har brug for at distancere mig fra brok og egocentrisk adfærd, på den anden side er Slyngebarn WWW hjem til en fantastisk skare mennesker – altså virkeligt søde, kloge og omsorgsfulde brugere. At lukke Slyngebarn ville være at give en kollektiv skideballe, fordi nogle enkelte brugere opførte sig urimeligt – og jeg er ikke fan at kollektive skideballer.

Den sidste uge har godt nok været træls, på godt jysk. Hold nu op hvor har det været nærmest surrealistisk at observere, hvor egoistiske brugere kan være. Hvordan nogle få højtråbende individer på den måde har forpestet mig uge og indre zen og egentlig på mange måde forsætter derud af, i et eller andet desperat forsøg på at være vigtig. Ret beset ved jeg jo ikke hvad der driver dem og det er fordi, jeg slet ikke kan forholde mig til deres adfærd, den er bare så langt væk fra mit verdensbillede.

Jeg vedtog for mig selv, for et stykke tid siden, at ting skulle være anderledes. At jeg ikke længere ville bruge tid og slide på mit helbred ved hele tiden at være den folk brokker sig til eller over, for selvom jeg faktisk er ret teflon belagt, så slider det, det sætter spor.

Så jeg håber på at få landet Slyngebarn godt, hos nogle der gider det, har redskaberne til at håndtere den daglige drift og ikke mindst, ved hvad det kræver at køre et forum som Slyngebarn.
Så jeg forsætter med at planlægge en overdragelse og håber på, at jeg i 2016 kan se tilbage på 10 blandede år som forumejer og samtidigt nyde, et Slyngebarn der forsætter med nye kræfter bag sig.

Forandringer · · 28. Nov 2015 · 11:57 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


− 3 = six