Efterår

Var til fantastisk fest i går, med mange virkeligt skønne mennesker og jeg hyggede mig helt vildt. Derfor var jeg lidt nervøs da jeg her til morgen slog øjnene op,men jeg fandt ud af, at jeg har det forbløffende fint faktisk. Hestene blev fodret og morgenmad spist, og æblejuice drukket – som er min cola.
Og så var dagen ellers til min rådighed. Iben skulle synge i koret, så hesten var ledig og det tog mig ikke mange minutter at skifte løbetur ud med ridetur. Og hun svigter aldrig, hende Godadis. Det blæste og var meget efterårsagtig – perfekt til både hest og rytter.
Det var en rolig tur, hvor jeg mest af alt lige fik luft i ansigtet og renset hjernen, som jeg ofte trænger til for tiden. Og det var så smukt derude, med blade der hvirvlede i vinden og Godadis manke der stod lige op i blæsevejret.
Jeg holder virkeligt meget af at løbe, men rideturene er noget helt særligt, de gør noget andet for mig og giver mig mere ro.
Og når jeg så er derude i det fri, på min skønne hest, så elsker jeg at jeg alligevel kan tage billeder. Og lige netop i dag var naturen bare ekstra lækker, men flotte skyformationer og smukke kontraster – og det måtte jeg bare forevige.

ridetur

Efterår · 16:52 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


× 1 = one