Udvikling

Iben og jeg drog på rideferie i weekenden. Meningen var at vi skulle skiftes til at ride, men jeg endte med en halv times tur på skønne Komma og det var så det. Og det var fint.
Iben havde for første gang muligheden for at ride sammen med veninder, uden at jeg var med. Og jeg lod hende ride og var overhovedet ikke bekymret. Jeg har lagt 100+ timer i rideture sammen med Iben, jeg har observeret vores hest og Iben i mange forskellige situationer og de har helt styr på det.
Og som jeg så hende ride afsted med en flok veninder, blev jeg helt ked af, at hun ikke har den mulighed til dagligt. Jeg har også i lang tid tænkt at det kunne være hyggeligt bare af og til at have selsskab på rideture, men har affundet mig med, at sådan bliver det ikke. Men Iben må ikke ride ud selv, det er bare for farligt – men sammen med andre måtte hun gerne.
Og uheldet skete da også på deres tur ud sammen, en af pigerne faldt af hesten. Men pigerne håndterede det så fint og ansvarligt. De vidste hvad de skulle gøre, de vidste at hvis der blev brug for det kunne de ringe – men det blev ikke nødvendigt.
Og det at se at det KAN gå galt, selv når man gør alting rigtigt, var måske også en sund lærestreg, for som Iben sagde “tænk hvis det var sket uden at der var andre til at hjælpe!”

Og hold da op en udvikling Iben har haft i de sidste lille år, siden vi har fået Godadis. Hun er fornuftig og velovervejet når det kommer til omgangen med heste, hun er blevet så vildt moden.

Og weekenden fløj bare afsted, jeg har hygget mig og set en masse familie, som jeg sjældent ser. Jeg har nydt min far og min mor, det gode vejr og min niece og nevø – det kunne ikke være mere perfekt.

Vores største problem er nu, at efter Iben og jeg har været ude at ride sammen, begge to til hest, vil vi bare så gerne have en islænder mere. Jeg efterlyser en rig onkel, som synes at de vil betale hesten og de løbende udgifter – hvor er du henne???

Iben3

Iben2

Iben4

Komma

Udvikling · 11:10 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


eight − = 1