Få nu taget de billeder!

Jeg tager billeder af alt. Lige fra første skoledag til at en af mine børn spiser frokost på en helt almindelig onsdag. Jeg tager billeder af min mand, min hest og heldigvis havde jeg også taget mange billeder af Trunte, vores elskede hund som ikke er blandt os mere.

Der findes en million undskyldninger for ikke at være med på et billede og ikke en af dem er god nok.
Jeg ligger selv under for det, eller gjorde – for nu er jeg igen blevet mindet om, at man skal have tage de (satans) billeder. Pludseligt en dag er det for sent, det kan komme som lynet fra en klar himmel.

Og derfor fik jeg og min søster med lynets hast trommet ungerne sammen til nogle billeder sammen med bedstefar. Bedstefar som han ser ud lige nu, den bedstefar vi elsker. Og når han begynder at ændre udseende forsætter jeg med at tage billeder. Billeder af bedstefar der taler med børn, bedstefar der drikker kaffe, der ryger, der går og står. Og jeg har aldrig fortrudt et eneste billede jeg har taget, kun dem jeg ikke fik taget
og vejret var frygteligt, det regnede helt vildt og lyset var dårligt. Men der er bare ingen tid at spilde, så ud i regnen på golfbanen, som min far elsker så meget, og så fik vi taget billeder.

2blog

Ungerne elsker os som vi er, med grå hår, fedt på maven og for tykke lår. Og det er jo faktisk sådan vi ser ud,så hvorfor må vi ikke se sådan ud på billeder?

Og det her er ikke en opfordring til at hyre mig eller en hvilken som helst fotograf. Nej det er en opfordring til at få dit eget kamera frem, eller din mobil hvis det er hvad du har at gøre med. Få nu bare taget billeder, også i hverdagen for det er sådan set hverdagens der udgør største delen af vores liv.
Så tag kameraet ud af tasken, læg det frem og vær klar til at få taget de billeder som du med garanti vil elske resten af livet!

Write a Comment

*

*


eight + = 12