Ferien der forsvandt

Vi har lavet ingenting i dag. Det er virkeligt i småtings afdelingen det der er blevet lavet, små huslige pligter man bliver nødt til men ellers intet. Brendan tog en lur, jeg nullede over til hesten og fik lagt lidt vasketøj på plads og vasket en bil. De store unger legede og Liv var hjemme og hyggede sig med os.
Og her til aften skulle slaget stå. Jeg skulle løbe en tur, det er over en uge siden og det kræver en enorm overvindelse at komme ud. Men det var fantastisk. At løbe i det smukke landskab, uden at lægge pres på mig selv, bare finde et tempo der passede og så bare nyde aftenen. Og jeg hørte kun en sang hele vejen, havde den på repeat fordi min hjerne har det bedst med forudsigelighed i disse dage. Og det var så godt, det var så sundt.
Så nu forsøger jeg at indprente den følelse jeg har, nu da løbeturen er overstået og jeg er ene mand tilbage på posten. Selv Brendan er gået i seng, det skal ellers aldrig at han er første mand i seng, men hans ferie er opbrugt og min er ikke.
Og den næste uge vil jeg forsøge at indhente noget af det tabte, have god tid til ungerne og forsøge bare at være.

collage1

Write a Comment

*

*


+ 7 = thirteen