Vores

Nu kan vi sige vores og mene det sådan helt 100%. Godadis er vores helt 100% og det er vi kiste glade for. Og jeg tror også hun selv synes hun er vores, sådan 100%.
Sikke en forandring fra da vi fik hende til låns for snart 8 måneder siden. Dengang skulle hun fanges på marken, efter en del renden rundt og viften med armene og en masse bestikkelse blev det bedre. Nu skulle hun bare kunne se, at vi havde noget lækkert til hende, så stod hun stille så lang tid som det tog at få godbidden ud af hånden på os. Vi skulle være meget hurtige hvis vi ville have hende hægtet på et træktov.
Lidt senere igen begyndte vi at snyde. Nogen gange havde vi en godbid med, andre gange ikke og vores succes rate var 90%.
Nu kalder vi bare på hende og så kommer hun.
Hun er ikke hesten der kommer en frisk i møde. Hun er en reserveret dame, som gerne selv vil bestemme og hun kommer når det passer HENDE. Men hun kommer.
Igår kom hun op til leddet fordi hun hørte jeg var der.

Hun er betalt og lige om lidt står jeg som den lovformlige ejer af den skønne Godadis.
Midt i al elendigheden og trætheden og modløsheden, er det bare en dejlig følelse. Og hun står lige der, ca. 30 sekunders gang fra hvor vi bor, det kunne ikke være bedre. Og om lidt, når varmen og fluerne er løjet af, så skal hun igen ud på mange og lange ture med Iben og jeg.

Iben5

Vores · 23:51 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


− 1 = five