Sønnich

Min fantastiske, omsorgsfulde, store, fantasifulde, charmerende, hurtige og meget kloge søn. Min favorit søn. Den sødeste dreng jeg nogensinde har mødt og tilmed den kønneste også. Jeg elsker den unge så uendeligt meget. Han er måske ikke de mest fotograferede af mine unger – og det går mig på men jeg elsker ham til månen og tilbage igen og mere end alle stjerner på himlen.
Og idag var det ham og mig. Vi cyklede 26.14 km sammen, vi snakkede, grinede og drak juice og danskevand og spiste kiks. Og selvfølgeligt tog vi selfies, for det skal man jo. Og selv om jeg ser slidt ud, poser under øjnene (som må være en kronisk tilstand for jeg føler mig udhvilet), så elsker jeg dem, for det er et billede af min elskede Sønnich og jeg, på en dag som var helt igennem perfekt.

Sønnich · 23:03 · Personlig, Sønnich

Write a Comment

*

*


8 + eight =