Stolt

Hun var så dygtig. Hun var så nervøs. Men det gik fantastisk godt.
Ibens første stævne og lige før slaget skulle stå, var hun opløst i tårer. Godadis ville ikke høre, hun kunne ikke huske hvad de skulle, næsen løb. Der var meget galt. Godadis var helt rolig.
Men hun kom ind og det fik så fint. Der var ting der kunne have været bedre, men ikke noget de ikke kunne. Og nu ved vi hvad vi kan forvente os og næste gang, går det meget bedre.

Og selv om de gik ud efter første heat, så kunne jeg ikke være mere stolt af Iben og Godadis. De gjorde det så godt og de er et fantastisk team.

Desværre var der tæt tåge hele formiddagen og billederne er derefter, men jeg er ligeglad. For det var en stor dag, en dag som jeg vil nyde at tænke tilbage på og derfor skal der også være billeder.

Iben-konkurrence

Og vejret blev skønt og jeg skulle ifølge mit løbeprogram løbe 8 km. Det kan jeg godt. Eller det kunne jeg før jeg blev pløjet ned af en hest. Idag kunne jeg godt mærke at jeg måske lige skal bruge en uges tid til, at komme tilbage i før hesten uhelds form. Og jeg havde for meget tøj på og besluttede mig til bare at nyde vejret. Så jeg gik 1.5 km i solskinnet og nød det noget så kongeligt.

Stolt · 21:01 · Heste, Iben

Write a Comment

*

*


× 9 = thirty six