Arghhh

De her uger der bare forsvinder for øjnene af mig, jeg hader dem. Først nogle dage i København, monster travlt på arbejdet og hjemme også. Det er så træls når man hele tiden føler at man halser bagefter, aldrig bliver færdig, aldrig kommer i mål.
Jeg havde sådan glædet mig til en løbetur i morgen, for første gang siden jeg blev løbet over i sidste uge. Så kom jeg i tanke om, at jeg skulle til noget arbejds socialt halløj. Øv øv øv. I virkeligheden gider jeg ikke og jeg ender nok også med at smutte hjem hurtigt – men løbetur bliver det ikke til. Og jeg trænger sådan. Har sådan brug for det.

På positiv listen tæller så at Iben og jeg skal til frisør på lørdag. Guderne skal vide at også er tiltrængt. Da jeg her til morgen så mig selv i spejlet tænkte jeg, at nu gik den ikke længere. Så tiden er bestilt og frisår bliver klemt ind, lige før åbent hus på Blu Horse. Søndag står på hestestævne.

Godadis har fået nye sko i dag. Sådan noget hesteri er en pæn dyr hobby. En god kollega sagde til mig for ikke længe siden, at de eneste måde at blive millionær på når man har heste, er hvis man starter som milliardær – det passer sgu nok meget godt.
Men hun havde opført sig pænt, ingen kom til skade og så er jeg i bund og grund lykkelig.
Og når Godadis kan få nye sko, så kan jeg også. Et par nye Nike sko er på vej og jeg glæder mig til de kommer. Det kan se og mærkes på min sko at jeg nu løber nogle flere kilomter i løbet af en uge og mine sko var virkeligt døde – sådan helt døde. Så nu håber jeg skoene snart ankommer, så jeg ikke længere skal løbe i de gamle.

Godadis4-mar14

Godadis3-mar14

Godadis1-mar14

Arghhh · 19:39 · Heste

Write a Comment

*

*


three × 1 =