Skøre kære unger

En slæde i juli! Hvorfor ikke? Liv synes selv det var toppen af poppen og hun får så absolut point for ideen.
Hvor hun fandt den kælk henne må guderne vide.

T-4. Jeg tæller ned og kan slet ikke skjule, at jeg ikke gider at være på arbejde. Alligevel har jeg knoklet for at få en masse ting færdige og jeg tror, at jeg når det hele inden fredag. Også mit fotografi arbejde er ved at være færdigt. Filer sendes til Færøerne imorgen, billeder til kunder er bestilt og jeg regner med at have rent bord når min ferie starter fredag. Sweet.

Og jeg skal tage billeder, lege med mine børn, sove længe, grine og fnise, gå ture, bade, bage, spise, slappe af. Jeg skal nyde det. 3 uger sammen med min famile.
Lykke!

Iben_Liv2

Liv11

Jeg elsker de her billeder. De gør mig så glad.

Er der nogen der vil være med til lidt udfordringer på Facebook i den næste par uger? I er velkommen til at smide jeres billeder på Facebook hvis I vil have feedback fra mig og andre. Jeg forestiller mig at jeg finder på nogle udfordringer og opgaver, og så ser vi om ikke det rykker lidt for alle at være tvunget til at tage et bestemt billede, noget lidt anderledes. Nogen der vil være med?
Jeg vil ikke garantere at der bliver noget hver dag, for vi holder snart ferie og vi er ikke særlige gode til at planlægge, men særdeles gode til at være spontane. Men det bliver noget hver uge, det er sikkert og jeg tror det kan blive både rigtig sjovt og lærerigt.

Write a Comment

*

*


6 − = four