Minder

“What i like about photographs is that they capture a moment that’s gone forever, impossible to reproduce.”
― Karl Lagerfeld

Man kan mene hvad man vil om den kære Karl – men lige netop med det ovenstående citat har han da fat i den lange ende. Jeg er helt og aldeles enig og derfor har jeg i ti tusindevis af billeder – bare af mine egne unger.

Dagen i dag har været langsom. Jeg skulle ikke noget, havde ingen aftaler, ingen jeg skulle møde, hverken venner eller kunder. Så jeg vandrede rundt sådan lidt hvileløst faktisk. Jeg fik sat lidt vasketøj over, hængt det op og lagt på plads – og hvad så nu? Og så tog jeg mig selv i nakken og besluttede mig for, bare at nyde. Kigge, observere og være.
Og når jeg ikke forventer noget af mig selv, når alt er ok – så slapper jeg bedst af.
Og her kommer min lensbaby ind i billedet. Det finurlige lille – og ret svære at anvende objektiv. Men lensbabyen ved man aldrig helt hvad man får, hvad man ender med. Og det er ret befriende, ret kreativt stimulerende.
Og sådan som man ser verden igennem en lensbaby, er faktisk hvordan mine billeder ser ud i mit hovede det meste af tiden, så lidt hurtige og slørede og ikke altid så gennemtænkte.

son4

Soncallage

Son_livcollage

Liv4

Liv_son3

jumpcollage

Og nogle af de her billeder ved jeg allerede nu, er nogle af mine favoritter fra i år. Det er da meget godt gået når barren var sat relativt lavt.
Og mens jeg vandrede rundt i haven og kiggede på unger, drak kaffe og tog billeder – begyndte jeg virkeligt at glæde mig til at skulle til Stavanger om ikke længe.

Minder · · 26. May 2013 · 21:16 · Iben, Lensbaby, Liv, Personlig, Sønnich, Uncategorized

2 Comments