Følge impulser

Hektisk morgen hvor Iben og Josefine havde lidt for god tid. De var umulige at drive ud af sengen og faktisk kan jeg godt forstå dem. Jeg havde i min barndom en veninden, Helle, og vi kunne bruge dage i sengen. Vi læste, snakkede, sang, spillede spil, legede og kom kun frem, når der blev serveret mad. I barndommen skal der være plads til langsomme dage og jeg må snarest få det arrangeret, så Iben og Josefine kan få den dase dag, som de gerne ville have haft i dag. Men både Josefines mor og jeg havde planer og derfor måtte de ud af fjerene.
Rømø var så smuk idag og jeg fik oplevet øen på den bedste måde. Dejlige timer sammen med min forældre, en løbetur i solskinnet og bagefter den smukkeste gå tur hvor øen var badet i det smukkeste lys, som man kun finder det på Rømø.
Ferie er så skønt.

Mens jeg tog billeder af marhalm kom en venlig mand gående og han stod der og kiggede på, hvad jeg lavede. Han spurgte om jeg tog billeder af fugle eller om jeg var mere til landskab. Jeg sagde som sandt er, at jeg egenlig er mest til mennesker, men at jeg fulgte en impuls og tog billeder af noget smukt – fordi det gør mig glad. Jeg bliver bedre og bedre til det, at bare gøre som jeg føler for, og det gør noget ved sjælen som er helt fantastisk.
Og jeg elsker at have tid til det uplanlagte, det spontane, at gøre noget bare fordi.

Liv5

Lige så lysende og legende luftig Liv kan være, lige så alvorlig kan hun se ud. Jeg elsker det lille udtryksfulde ansigt.

Resten er bare livet, smukt og fyldt med ujævne veje og flyverdragter.

romo2

romo3

romo1

Ibensonnich

bedstemor

bedstefarliv

Følge impulser · · 12. Feb 2013 · 22:29 · Iben, Liv, Personlig, Rømø, Sønnich

Write a Comment

*

*


5 + seven =