Rømø

Vejret var så smukt, lyset perfekt og jeg fik ikke taget et eneste billede udenfor. Weekender er bare for korte, især når man har den ene dag revet ud af kalenderen til praktiske gøremål. Lidt surt er det sgu da. På den anden side, så havde mine unger en fantastisk dag sammen med deres bedsteforældre og deres kusine og lille fætter. Og selv om jeg kun så dem kortvarigt, var det også dejligt at se min søster og svoger – det er noget tid siden efterhånden.
Og det er så skønt at se dem lege sammen, det er helt fantastisk at de nu kan have så meget glæde af hinanden – også selv om aldersspredningen er så stor som den er. Og selv Iben er med, selv om hun med skræmmende hastighed nærmer sig teenage alderen, som billedet vist også ganske godt illusterer.

badekar

Rømø · · 13. Jan 2013 · 21:57 · Iben, Liv, Personlig, Rømø, Sønnich

Write a Comment

*

*


3 × nine =