Gisp!

Hold da op tiden går hurtigt. Dobbelt hold da op hvor jeg glad for, at alt julefotografering er afviklet og at næsten alle bestillinger enten er klar til bestilling hos laboratoriet eller allerede afsendt. Leveringstiden er for opadgående lige nu, men heldigvis er jeg i god tid i år – så ingen panik. Og sådan bliver det også næste år, det har jeg lovet mig selv.

Og det der fik mig til at gispe var, at der kun er 13! arbejdsdage til min vinterferie starter – det er da fuldstændigt vildt. Tænk sig at jeg lige om lidt har 3 ugers ferie! Tre uger til at hygge mig med ungerne, til at gå ture, pynte træer, se venner, sove længe, læse med ungerne til sent ud på aftenen. Brendan og jeg har lovet hinanden at vi tager bare en enkelt aften, hvor det kun er han og jeg på en restaurant et eller andet sted – ingen børn, ingen forstyrrelser.
Og vi trænger til afslapning alle sammen. Selv familiens yngste medlem virker temmelig vinter træt og ugidelig, hun taler hele tiden om mørket og jeg tror faktisk det går hende ret meget på, på trods af meget ung alder.
Jeg glæder mig helt afsindigt meget til vores juleferie og nu er der i den grad nedtælling på.

Gisp! · 20:35 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


+ 5 = nine