Hjemmedag

Sønnich var skidt i dag. Ondt i hovedet, ondt i maven og feber. Så selv om jeg stort havde haft måsen i bil sædet, endte jeg med at måtte blive hjemme. Kors hvor er det til tider et puslespil at få det til at gå op. Er det dig eller mig? Hvem har sværest ved ikke at komme på arbejde??

Sønnich har det meste af dagen bare ligget på sofaen, men da jeg skulle lægge tøj på plads ovenpå, endte Sønnich med at gå med. Og typisk for ham, fandt jeg ham siddende midt i en masse lego. Han elsker sit lego den dreng, og han laver de mest fantastiske ting. Jeg smed mig på Sønnichs seng, trak hans dyne over mig og lå bare og kiggede på ham. Og ja så tog jeg billeder, kun for mig. Nogle af den med lang eksponering, nogle med lensbaby og nogle med 35 mm. Og jeg elsker dem, fordi de viser min Sønnich, min eneste søn, drengen med det milde sind, den livlige fantasi og det store hjerte.

Collage

Write a Comment

*

*


nine − = 8