De der dage

Hvor man bare næsten ikke har tid til at trække vejret. Hvor man mødes af folk der ikke ligefrem har det store overskud af ehmmm – noget som helst. De dage hvor man farer rundt fra man står op og til man dratter om, hvor man hele tiden er fysik på vej fra a til b og mentalt fra b til c. Arghhhhhhh. Sådan en dag har jeg lige haft.
Op klokken kvart i kvalme. Make up , kaffe, madpakker, børn ud af døren. KYS KYS KYS.
Telefon samtaler med sure folk. En vil klage over mig – jeg gav ham ikke ret. Indkaldt til møde med info om flere omstruktureringer, flere fyringer. Mødet trækker ud. Må køre noget over fart grænsen for at hente barn i børnehaven – de sidste der er tilbage. Løbe over til gymnastik, vi når ikke at klæde om.
Gymnastik var godt, hoppe på air trek, danse på air trek, kravle på air trek. Godt vi nåede det – selv om vi kom 15 minutter for sent.
Hjem igen, vasketøj sættes over, lektier laves, mad spises. KYS KYS KYS – vi ses i morgen.
Zumba.
Klokken lidt over 21 rammer jeg sofaen.
Arbejde.
Billeder der skal være færdige, nogle billeder skal efterlyses.

Og det var den dag.

Hjalte1

De der dage · 22:27 · Personlig

Write a Comment

*

*


+ 9 = eleven