Tanker om katte og tandpasta

Liv og jeg har haft fri i dag. Og vi har nået en masse. Deriblandt at fjerne tandpasta fra hele badeværelset. Der var klumper tandpasta steder, hvor man simpelthen ikke kan forestille sig at tandpasta kan komme hen. Årsagen er, at min søn skulle true sin søster med at ville smide tandpasta efter hende (???) og i den anledning svinger sin tandbørste rundt i store cirkler. Sønnich putter virkeligt meget tandpasta på sin tandbørste. VIRKELIG meget.
Badeværelses spejlet var dækket af store klumper tandpasta, det sad på væggen under spejlet, på badeforhænget bagved, på begge vægge og flere steder på gulvet. Det kom fuldstændigt bag på Sønnich at det er konsekvenser af det stunt han der havde gang i. Så gik der tid med det.

Og Liv. ja hun har jo været Catwoman igennem længere tid. Og det førte til at kun kom i katteslagsmål i børnehaven. Sådan noget er nemlig ikke forbeholdt drenge, nej nej. Ifølge Liv selv legede hende og en af de andre piger katte, men kattene kunne ikke lide hinanden.

Liv42

Tja, af woman’s gotta do what a woman’s gotta do!

Write a Comment

*

*


three × 2 =