Så er jeg tilbage

Puha, ingenting får mig mere panisk end når bloggen forsvinder. Det er her jeg har nedfældet minder om ungerne, tanker, opskrifter, oplevelser etc. siden 2007. Så jeg drog et lettelsens suk da Mikkel igen igen igen kunne hjælpe. Nu har tilmed modtaget gode instruktioner til, hvad jeg kan forsøge hvis det skulle ske igen. Der går dog lidt tid før jeg igen kaster mig ud i at opdatere software, har simpelthen ikke nerver til det.

Skov4

Efterårstrætheden har ramt vores familie. Vi er trætte, små skranter og hænger lidt i koderne. Liv faldt i søvn på sofabordet den anden dag og der lå hun faktisk længe og sov. Jeg endte med at tage hende direkte fra bordet og lægge hende i seng. Lige nu har jeg en pause med fotografering og har først opgaver igen omkring efterårsferien. Jeg glæder mig til at kunne sove “længe” og ikke skulle afsted alle ugens dage i et lille stykke tid. Og når det lille stykke tid er gået, savner jeg det igen. Mine svigerforældre kommer på torsdag. Ungerne glæder sig helt vildt, det gør vi voksne faktisk også. Vi glæder os alle samme til efterårsferie og ungerne er ved at springe i luften af forventningens glæde pga. den forestående tur til Canada. Det ender med at blive et stort år i år.

Livsleeping

Så er jeg tilbage · · 22. Sep 2012 · 23:13 · Personlig

Write a Comment

*

*


6 − five =