Nye farve

Ja nu er bloggen hvid. Forandring fryder og jeg ser frem til, at det snart er år 2012. År 2011 er slidt og brugt og har været 2. sortering i forhold til vores familie.
Året startede med at min Berlingo brød sammen i febraur. Ikke 1 og ikke 2 men hele 3 gang på en uge. En ny generator senere og selvfølgeligt et nyt sommerhus til vores mekaniker, ryger en gear dims så. Resten af februar gik med sygdom, sygdom og mere sygdom. Marts måned kommer og starter med at jeg finder Iben kanin uden hovede og dagen efter vågner vi op til et hus, som indbrudstyve har tømt. Computere, Nintendo, robotstøvsuger, kameraudstyr – alt af værdi. Ny havedør kommer i (dyrt), tyverialamer installeres (dyrt) ny udendørsbelysning sættes op (dyrt med dyrt på). Forsikringsselsskab nægter at erstattes og vi får en 1/6 af det mistede erstattet (mega dyrt og latterligt at møg forsikringsselskab ALKA). Lån optages for at erstattet udstyr og efter nogle måneder kan jeg genoptage mit fotografi arbejde. Sygdom, sygdom, sygdom og lorte sommer med masser af regn. Regn kunne vores tag ikke lide, så det gav op og de næste par måneder farer vi rundt og lægger håndklæder ud alle steder, for det pisser ind flere steder og forskellige steder, alt efter hvor vinden kommer fra. I første omgang tror vi det er rykningen der skal laves men nærmere eftersyn viser, at taget er færdigt, porøst og ikke 5 potter p** værd. Anslået omkostning er mellem 230.000 kr og 325.000 kr. Kreditforeningen vil låne os 40.000 kr.
I august bliver min mobil stjålet.
Dyrt banklån og ugers spild tid og endeligt i november begynder det nye tag at komme på.Vi må en overgang alle sove i studiet idet vi ikke havde tag på o det var hverken godt for vores helbred eller mobil nummer 2, som druknes af en af ungerns drikkedunkne der væltes ud over den. Heldigvis var begge mobiler købte brugte.
Vi har da haft måneder med sygdom. Først et barn, så et andet, nogen gange 2 af gangen – dog aldrigt 3 på samme tid. Ingen søvn og nedslidte forældre og så er den gal med Brendans bil. Pludseligt lyser et eller andet på den og det viser sig at være en temmelig alvorlig fejl, som kunne have ødelagt bilen havde vi valgt at ignore det. Heldigivs dækkes det under garantien men koster igen dage med logistik helvede. Ikke lang tid efter, er den gal med bremserne på Brendans bil – igen må vi ligge vandret og være kreative for at komme til og fra arbejde, hente børn og handle ind. Og fandeme om så ikke det siger på værkstedet at vi skal vænne os til det, det er nemlig en fejl ved bilen. Det er bremserne der svigter for sefan da osse! Great, sprit ny bil er åbenbart = problemer.
Nu er vi så fremme ved December. Det er godt klaret for i november måned har vi ikke en dag haft raske børn. Træt med træt på er motto, børnefødselsdage står i kø og julen lurer lige om hjørnet.
Juleotografering går great, indtil min leverandør går i knæ over store mængder ordrer. Så i stedet for småkagebagnin og adventskrans og hygge, ligger jeg og kører virkeligt mange aftener i det ganske danske land, for at levere. Post Danmark har for en gangs skyld overrasket positivt og kun 1 ordre er blevet væk for dem. Min leverandør – det er en helt anden historie. 24 December bliver sidste billede (af dem der nåede at bliver spændt op) afhentet.
Dagen før har vi måttet købe nyt tv, vores er nemlig gået i stykker. Nu er opvaskemaskinen så begyndt at blinke på livet løs, så den skal også udskiftes.
Liv er stadig syg!

Farvel og tak 2011. Vi er lykkelig for at ingen af os er alvorligt syge og det trods alt kun er materielle skader vi har lidt – men vi kommer ikke til at savne dig. 2012 bydes velkommen og startes med en ny hjemmeside og meget bedre held til min familie. Basta.

Write a Comment

*

*


+ 6 = eight