Julefotografering – status

Så er julen lige om hjørnet og jeg har ligget vandret i de sidste to uger. På trods af et meget grundigt forarbejde, løbende kontakt til laboratoriet, overholdelse af alle deadlines, er status, at jeg endnu ikke har alt i hus. Jeg er så frustreret og skuffet.
Langt de fleste af jer har jeres billeder og ellers er de på vej og sendt før postdanmarks deadline. Mange af jer har fået dem personligt leveret af mig,en enkelt via en veninde. Alt sammen for at være sikker på, at I får det i tide.
Min leverandør ligger underdrejet og det er kommet bag på dem, at så mange fotografer har benyttet tilbuddet om kanvas til en virkelig god pris. Der har været leverings problemer som har resulteret i, at jeg er kørt 400 km for at hente varer hjem og yderligere mange for at levere til tiden og jeg forsætter til og med den 23.12.
I dag har jeg fået følgende status. En ordre fra den 28 november har de glemt (på trods af at jeg har rykket for den mange gange) en ordre er endt ved en fotograf i Holstebro, som har lovet at sende videre og en er endnu ikke lavet. Så vidt det overhovedet er muligt for mig, kører jeg ud med de resterende få ordrer til og med den 23.12.
Jeg vil i aften kontakte dem jeg ved endnu ikke har modtaget jeres ordre og give en update på, hvordan det ser ud og aftale nærmere om levering kan finde sted i de næste par dage.

Jeg arbejder stort set nat og dag for at få det sidste ud og vælger at tro på, at det nok skal lykkedes.

Juledeko

Write a Comment

*

*


four − 2 =