Glad {børnefotograf Kristina Daley}

Nogen gange, når jeg sådan sidder og redigerer billeder, så falder jeg over et, som jeg synes er helt specielt. I dag havde jeg et af de øjeblikke, da jeg fandt dette billeder af Victor og hans mor. Ingen øjenkontakt, så ikke det “perfekte” billede – og dog!? Her sidder de to så, i et lille privat øjeblik hvor mor gør det, som vi alle gør så ofte, viser lidt omsorg, ømhed og kærlighed. Det sker hver dag, i mange hjem (heldigvis) og for det meste sker det næsten ubemærket. Hvor heldig er jeg så lige, at jeg får lov at fange og fastholde et sådan øjeblik.

Og så kom jeg i sammen åndedrag i tanke om et lille citat jeg har fundet, skrevet af en ukendt.

When I was 5 years old, my mum always told that happiness was the key to life.
When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up and I wrote down “happy”.
The told med I didn’t understand the assignment and I told them, they didn’t undestand life.


IMG_7690editweb

Har andre mon lagt mærke til hvor lyst det er om morgenen nu? Skønt. Vi mangler bare plus grader og at sneen forsvinder og vintergækker pibler frem. Smut så vinter og kom frit frem forår.

Write a Comment

*

*


× six = 12