Month: June, 2022

Almas konfirmation

Min smukke niece blev konfirmeret i år. Selv om to af mine børn er blevet konfirmeret, var det alligevel en stor dag for mig, det er en helt anden måde at nyde dagen på, når man ikke selv står for hele planlægningen og har al den stres, der også følger med. Mit bidrag til festen, udover gave til min smukke niece og lidt kage  til desserten, var fotografering. 

Den her fotografering er ikke helt som det du vil få som kunde. Som kunde får du smukke portrætter af din smukke konfirmand og din familie , stemningsbilleder fra dagen står du selv får.

Hvis du allerede nu ved, at du gerne vil have din konfirman foreviget på den store dag, så kontakt mig allerede nu, der er rifte om datoerne i 2023 allerede.

Smukkeste bryllup ved Juelsminde

Jeg var den heldige kartoffel der fik æren af, at fotografere Thomas og Pernilles bryllyp. Brylluppet blev holdt Juelsminde og dagen var intet mindre end perfekt. Solen skinnede fra en skyfri himmel og parret fik lige præcist den dag de drømte om. Slideshowet som vises her ovenfor, viser en lille brøkdel af de billeder, som parret fik med fra dagen. Det er klassiske, lyse, tidsløse billeder, som vil glæde dem i mange år fremover. 

Jeg er fuldt booket ud til bryllupper i år, men booker til sæson 2023 nu.