Month: June, 2016

Så tæt på perfekt som muligt.

I går et dejligt bryllup med smuk brud og brudgom, dejlige børn og en berømt hest (er det underligt at blive lidt starstruck når VIP’en er en hest?) og perfekt vejr til fotografering. Efter endt arbejde, en tur til Rømø. Eddie Vedder i højtalerne, så højt at jeg ville have fortalt mine børn om høreskader.

På Rømø dejlig mad (lidt for meget af det), dejligt selskab og max. hygge.

I dag stod jeg op, fik givet hestene frøgræshalm, fjernet møg fra marken og fyldt hønet. Og så stod den på ridetur. Og den var episk. Alt spillede bare. Ny sadel som både Godadis og jeg elsker, godt tempo og det perfekte vejr. Der var nok vind til at insekterne ikke åd os og varmt nok til, at turen var behagelig. Nu da jeg rider i bomløs sadel, er det med at stige op fra jorden en saga blot. Jeg stiger op fra skammel og det har Godadis lært hurtigt. Og vi fik rigtig mulighed for at afprøve indparkering i dag, da jeg selvfølgeligt tabte min pisk. Så er man på den, her ude i det flade landskab. Så jeg tog den til fods i ca. 50 meter og så var der en høj sten. 2 minutter senere så man mig og hest i fuld galop med støvsky bag os. Perfektion.

Liv og jeg bagte cookies i dag. Mega hyggeligt projekt. Mega fedende projekt. Så Liv og jeg tog en løbetur sammen. Mig på løbeben og hende på cykel ved siden af. Strid modvind havde vi, men hun var så sej. Hun pludrede løs om alt mellem og himmel og jord, og det var ubetinget den bedste løbetur i meget lang tid.

Det er svært at være utilfreds med den her weekend. Eneste anke er, at den nu er slut.

Taknemmelig

I dag igen, poppede et facebook minde med min far frem. Der har været mange i den seneste tid. Og det er jo ikke tilfældigt, for jeg har brugt og prioriteret meget tid sammen med mine forældre. Og nu, hvor jeg ikke længere har min far, går det op for mig, hvor vigtig den prioritering har været og er. Vi har ofte benyttet en ledig stund til enten at invitere min forældre op, eller suse til Rømø og det har betydet, at huset ikke var så rent som man kunne ønske sig eller at vasketøjet hobede sig op og hvad så? Det er jo ikke som om jeg i dag sidder og tænker, jeg ville meget hellere have haft et renere hjem eller flere rene underbukser. Jo ældre jeg bliver, desto mere værdsætter jeg de ting, som man ikke kan tage for givet og prioriterer dem benhårdt, for man ved jo aldrig.
Nullermænd og vasketøj, tør jeg faktisk godt tage for givet – det når jeg en anden dag, eller dagen efter.

Kys det nu, det satans liv
Og grib det, fang det
Før det er forbi
Ja kys det nu, det satans liv
Og grib det fang det
Før det er forbi

Taknemmelig · · 13. Jun 2016 · 20:29 · Uncategorized · No comments