Month: May, 2016

Fesent lys

Det irriterer mig grænseløst. Når lyset er godt er jeg på arbejde og når jeg så endeligt har 5 minutter, så er lyset blahhhh. Alligevel var Iben så sød at agere model for mig et par minutter her til aften. Og selv fesent lys, kan ikke ødelægge resultatet, når modellen er god.

Jeg glæder mig til sommerferie. Jeg glæder mig til at have tid. Synes ikke jeg laver andet end at arbejde i disse dage, både når jeg er på arbejde og når jeg ikke er. Sommerferien har været et irriatationsmoment for mig i noget tid, vi skal nemlig ikke noget. Nu, med alt for meget om ørene, glæder jeg mig afsindigt til 3 uger med ingenting. Og jeg har lovet mig selv at udfylde ugerne med badeture (hvis vejret tillader det) løb og masser af fotografering og ridning. Luksus tid.

Iben3-maj16

Iben2-maj16

Iben1-maj16

Fesent lys · · 23. May 2016 · 21:45 · Iben · No comments

Hvem gav hende lov?

Nu er hun 7 år, sådan vupti. Jeg kan ikke mindes hun har spurgt om lov til at blive så stor, min lille baby. Men hun var så glad og skøn i dag – som alle de andre dage. Liv synes selv hun er blevet meget større og jeg synes, hun er blevet alt for stor. Heldigvis er hun ikke større end at hun igen i nat, er endt i min seng. Jeg suger det til mig, på trods af at jeg ofte sover noget dårligere når jeg skal sove, med et stort barn smøget omkring mig om natten. Pif paf puf så holder hun op med at komme i min seng, jeg har jo set det før.
Men så dejlig ser man ud som 7 årig. Og hun er i min verden ubetinget den skønneste 7 årige der findes.

Liv7aarcollage

Hvem gav hende lov? · · 19. May 2016 · 22:09 · Uncategorized · No comments

Og så blev det forår

Har brugt den sidste lille uge i Prag, sammen med Brendan. Jeg havde dage for mig selv, med besøg i gud ved hvor mange forretninger. Jeg gik små 60 km for at få fat i en ganske bestemt bronzer fra Chanel – fordi jeg kunne. Alene tid og voksen tid uden børn i så mange dage, det har jeg ikke prøvet før. Var det dejligt? Ja det var det faktisk. Jo jeg savnede mine unger, men jeg vidste at de havde det godt og var sikre sammen med min mor.
Tilbage til virkeligheden, starter vi med, at Liv kaster op og er sløj. Brendan har været væk fra klinikken i for mange dage til, at han kunne dække en syge dag, så den tog jeg. Skæbnen ville så, at jeg faktisk har ligget brak det meste af dagen sammen med Liv. Dunrende ondt i hovedet og træt træt træt.

Sidst på eftermiddagen gik vi en lille tur, og kameraet kom med.

Liv12-maj16

Liv11-maj16

Liv13-maj16

Liv10- maj16

Liv9-maj16

Liv8-maj16

Liv7-maj16