Month: January, 2016

Stuearrest?

Sønnich her til aften, mens jeg hjælper ham med at få rent sengetøj på.
S: Mor min lærer er faktisk rigtig dårlig til at vælge bøger til os.
M: Nå hvorfor synes du hun vælger dårlige bøger?
S: De er fra vildt gamle dage. Den vi læser nu er fra 1995. Jeg kan knapt forstå ordene, de er helt vildt gammeldags.
M: (med strengt udtryk) 1995 var ikke gamle dage Sønnich, det er ikke ret lang tid siden.
S: Whatever, de snakkede underligt, man betalte med guldmønter og man kunne købe en ko for en krone! DUH……

Stuearrest? · · 31. Jan 2016 · 20:40 · Uncategorized · No comments

Som en sky

Pif paf puf, Slyngebarn er væk.
Underligt!
Mest dejligt!!

Og så snart alt var faldet i hak, kom energien og handlekraften igen. Jeg skulle have gjort det for mange år siden, altså solgt.
I går fik jeg arrangeret mad til konfirmation. Tjek.
Bestilt Telt, bestik, tallerkener, varmekanoner, vinglas og alt der bimler og bamler. Tjek.
Invitationer bestilt og lavet i dag. Tjek.
Konfirmations kjole kan afhentes i morgen. Tjek.

Og det har reddet mig som en mare, at jeg ikke kunne komme i gang. Der var hele tiden noget der kom i vejen og energien i bund. Energien er tilbage, på vej op. Det samme er humøret. Om det sidst har noget med min nye “frihed” at gøre, eller indtagelse af D-vitamin og høje doser kunstigt dagslys, venligst udlånt af sød kollega – det vides ikke. Det er også lige meget, for jeg kan mærke energien vende tilbage. Og med energi kommer bedre humør, mere lyst til tage billeder og til at ride og til at være. Basta.

Som en sky · · 20. Jan 2016 · 21:52 · Uncategorized · No comments

Gåtur

Hold nu på hvor er vi alle på et lavt energi niveau. Ungerne er ikke til at drive ud af sengen om morgenen og forældrene, de ligner 7 dages regnvej og er ved at falde fra hinanden omkring klokken 17. Jeg har i længere tid truet med at ville købe D-vitamin til os alle, da jeg synes jeg kan genkende tegnene fra da jeg fik målt et alt for lavt D-vitamin niveau. Da jeg så i torsdags hørte at vi har haft 16% mindre sol i denne vinter end normalt, fik jeg bestilt hjem så vi alle kan få tanket op. Forhåbentlig hjælper det.
Vi er som familie rigtigt gode til at komme ud i weekenden, men den her vinter har bare slet ikke indbudt til det. Det har regnet og regnet og regnet og selv vi, som ellers ikke lader vejret sætte en stopper for os, har ladet vejret stoppe os.
Jeg har ikke reddet i gud ved hvor lang tid. Vejret har ikke været til det og jeg når simpelthen ikke hjem i tid til at nå det inden det er mørkt. Heldigvis bliver det lysere og fra om ca. 14 dage vil jeg kunne nå det, hvis jeg får mig selv taget sammen til at køre klokken 15.30 fra arbejde.

Jeg skrev i går under på kontrakten vedr. salg af Slyngebarn og lige om lidt, er jeg ikke længere ansvarlig for biksen mere. Det er underligt men mest en lettelse. Jeg lovede mig selv og min far, at jeg ville holde op med at brænde mit lys i begge ender og salget af Slyngebarn er første skridt imod et mindre stres fyldt liv.

Vinter3

Vinter2

Vinter1

Og det er et sundhedstegn at kameraet kom med i dag. Lysten har manglet i ret lang tid,det er altid kreativiteten der dør, når jeg har for meget om ørene. Nu får jeg lige om snart et nyt kamera, det skal jeg lære at kende, så mon ikke jeg får taget en masse billeder i den næste tid.

Gåtur · · 16. Jan 2016 · 21:48 · Uncategorized · No comments