Month: December, 2015

Den smukkeste fregnede dreng

Hvor bliver tiden af? I morgen bliver Sønnich 11 år. Han er et ganske særligt barn, på så mange måder. Han var mildest talt en udfordring da han var lille, men han kunne smelte mit hjerte med sit umådeligt charmerende og søde væsen – og det kan han faktisk stadig. Han er en lurifax, en ballademager på den søde måde og så er han så kloge for sin alder. Han rummer en modenhed på nogle områder, som bare altid gør mig stolt. Når det virkeligt gælder, så ved Sønnich hvordan man opfører sig.
Selvfølgeligt kan han være en skør banan, men han er aldrig ond, mobber ikke og formår ofte at afkode, hvis andre børn opfører sig “underligt”.
Han er drengen der kan blive helt blød, hvis hans søstre har gjort sig megen umage med at gøre sig smukke og han bemærker og kommenterer det og bliver tydeligvis stolt. Og så er han blød og varm og kærlig.
Jeg er så piv stolt af ham og jeg er så glad for, at jeg fik lov at få en søn med alt hvad det indebærer.

Sonnich2-aug15

7blackweb

fathersonweb

orangehat3

Den smukkeste fregnede dreng · · 08. Dec 2015 · 19:58 · Sønnich · No comments

Spar på bogstaverne

Siden annonceringen af at Slyngebarn sælges, har nogle – ikke mange, brugere ønsket sig slettet. Jeg kommer aldrig til at forstå hvorfor.
Voksne mennesker der har valgt at være på en online platform, men det formål at dele erfaringer, har pludseligt fundet ud af, at det ligger offentligt tilgængeligt på nettet. Hvor intelligente er folk?
Jeg har været så bitter over, at de har sidste par uger er blev ædt op af folks helt urimelig krav om, at jeg skal rydde op efter det, de selv har skrevet. Mine unger og mand er forsømte, min hest er forsømt og jeg har haft latterligt travlt med både ekspedering af julefotograferings opgaver og så de her tidskrævende sletninger og et nyt job..

Og nu har jo så måttet glo på de mails, for at kunne igangsætte de her sletninger og så ser jeg at folk har skrevet side op og ned om, hvor glade de har været for at jeg har startet Slyngebarn, hvor mange venskaber de har fået ud af det, hvor meget det har betydet for udbredelsen af slyngerne i Danmark . De to første læste jeg, siden har jeg simpelthen ikke gidet. Hvem tror folk de er? Hvorfor tror de at det betyder noget for mig? Allermest undrer det mig, at folk i virkeligheden forventer at jeg læser deres mail! Synes de i virkeligheden ikke at de allerede har ædt nok af MIN tid? Synes de virkeligt at jeg efter at have serviceret dem i 10 år, hvor de ikke har skulle lave et minuts arbejde, skal bruge 5 minutter mere på at læse om deres dårlige samvittighed over at jeg nu skal bruge tid på, at rydde op efter dem.
Så spar på bogstaverne derude. Jeg læser ikke jeres mails.

Spar på bogstaverne · · 05. Dec 2015 · 21:09 · Uncategorized · 1 comment