Month: March, 2015

Farvel på farvel

De her dage handler mest om at sige farvel, eller sådan føles det.
Idag måtte jeg sige farvel til god kollega igennem mere end 7 år. Og selv om anledningen er glædelig, er det også trist.
Og så kom dagen jeg har frygtet. Sidste dag i børnehaven. Sidste dag med børnehavebarn. Sidste dag med det vi kender og bedst kan lide.
Sparke ud festen var så fin, dejlig ceremoni, dejlig mad og drikke og god stemning.
Men hold nu op en underlig følelse, at køre derfra for sidste gang. I 5 år har børnehaven været en del af vores daglig dag. Vi har talt om børnene og de ansatte- hvem var syg, hvem var sjov, hvem var med på gåturen. Liv har elsket sin tid i børnehaven, hun har altid set frem til at være der og sommerferien har nogen gange været alt for lang. “mor jeg savner børnehaven og mine venner, kunne hun pludseligt sige”.
Både Brendan og jeg følte os helt tomme i går aftes. Vi har nu ikke noget børnehave barn mere og snart skal vi aflevere hende i et skolesystem, som bare aldrig helt har føltes helt rigtigt. Jeg gruer for det, men forsøger at have ja hatten på.

Farvel på farvel · · 28. Mar 2015 · 21:45 · Uncategorized · No comments

Min fars bluse

Den ligger der i stuen. Brendan har arvet den til brug for golf. Flere gange om dagen må jeg lige over og snuse til den, den dufter fuldstændigt som min far pre sygdom. En smule princerøg, far duft og parfume. Og når man så lukker øjnene og snuser til det, kan det næsten føles som et knus fra min far. Nogen gange virker det trøstende, andre gange bliver savnet bare endnu værre.

Dagene går, på mystisk vis. Dagene går hurtigt faktisk. Endeligt er det blevet lysere, dagene længere og solen har fundet vejene frem. Det føles som jeg ikke har set skyggen af sol i over et halvt år.

Min fars bluse · · 21. Mar 2015 · 22:52 · Uncategorized · No comments

Kold gå tur

Kvie sø i går aftes. Der var bølger på søen og vinden hylede i træerne.
Der blev spist pandekager og drukket varm kakao og spillet spil.
Ikke så ringe endda.
Liv havde glemt hatten, så hun fik Daddy’s og så helt bedårende ud.

Family

Iben1

Liv1

Liv2

Kold gå tur · · 01. Mar 2015 · 10:02 · Familier · 1 comment