Month: January, 2015

De gode ting

Jeg prøver virkeligt at messe mig igennem den her tid. Forsøger hele tiden at minde mig selv om, at der er så ufattelig mange positive ting i min verden. Jeg har den mest fantastiske familie, skønne unger og verdens sødeste mand. Min venner er i verdensklasse og min kolleger må absolut være verdens bedste.
Ugen har været sur og trist. Måtte parkere på vej til arbejde i morges klokken kvart over kvalme fordi jeg hørte sangen cheerleader i radioen og begyndte at græde. WTF???
Ugen har været laaaaang. Jeg har ikke energien, vejret har været trist og jeg synes det er hårdt at skulle være “normal”, skulle gøre de ting, som man altid gør og bare lade som om, intet er sket. Og nej folk forventer det ikke af mig, men arbejdet skal jo gøres, bilen køres, vasketøjet vaskes. Og der har ved gud ikke været MIG tid i den her uge. Jeg har flere gange følt jeg blev kvalte i aftaler, møder og aktiviteter.
Så blev det torsdag. dagen hvor jeg helt frivilligt hopper ud af sengen lidt efter 5, for at kunne køre meget tidligt på arbejde, for at smutte tilsvarende tidligt.
Under turen hjem i bilen var jeg skiftevis hooked på at ride og tilbøjelig til bare at køre ud og nusse med hende.
Jeg stikker hovedet rundt om hjørnet og vupti, der står hun. Min skønne hyp og mit humør steg med 70%. Og vi red ud i den danske vinter. Hagl og sne stod ned tykke stråler og det var perfektion. Og efter 45 minutter på hest i uvejret, var jeg ligesom renset ud, humøret meget bedre og overskuddet genfundet.

Write a Comment

*

*


7 + = eleven

Hverdagen truer

Åh jeg får helt ondt i maven af at skulle på arbejde i morgen. Som i virkeligt ondt i maven. Jeg er slet ikke klar til at møde nye triste skæbner, forholde mig til folks vredesudbrud eller klager.
Selvfølgeligt stater ugen full on. Mandag byder på to børn der skal til svømning, på forskellige tidspunkter – selvfølgeligt, og et barn der skal til Skibelund og lave gymnastik. For at gøre det hele mere stressende, er der næsten totalt sammenfald i tidspunkter og geografisk er det i hver sin ende.
Tirsdag. Ikke mindre end to møder efter arbejdstid, hvoraf det ene ligger I min arbejdstid. Hvis ikke lige det var fordi det var vigtigt,havde jeg simpelthen boykottet det. Og ja, en time senere endnu et info møde om børnehave og skolestart, en skolestart jeg ikke ser frem til, fordi jeg stadig ikke have en god mavefornemmelse af matchet Liv og lokal folkeskole.
Onsdag er altid dum, skal hente barn og hænger i en klokkestreng for at nå det.
Torsdag, første mulighed for at se min hest men kun hvis jeg omlægger min arbejdstid og starter før klokken 7.
Jeg mangler ork. Jeg mangler i den grad ork.

Mit helbred er stadig ikke det bedste, der er stadig masser af rod med skifteret og whatnot efter min fars død og vi mangler stadig et skib at sejle ud med min fars urne i.

Det er søndag og lige nu er ugens højdepunkt fredag eftermiddag og en vinterferie, der heldigvis ikke er for langt ude i fremtiden.

Iben-Godadis3-jan15

3 Comments