Month: June, 2014

Lykken er at føle sig smuk

Hun har glædet sig så meget. Hun har spurgt hver dag. Hvornår er det Hans Peters fødselsdag? Hvor mange dage er der til, hvor mange gange skal jeg sove? Og hun har understreget MANGE gange, at det er hende der er inviteret, ikke os. I skal køre hjem når I have afleveret mig!
Og hun har ikke et sekund været i tvivl om, hvad hun skulle have på. Gramas kjole og rottehaler. Og kjolen er fin og ikke særlig velegnet til en fødselsdags fest og udendørs leg. Men hvad er en fin kjole værd, hvis ikke man må bruge den? Hvad nytte gør den i skabet?
Før gemte jeg kjoler til “fin”. Stakkels Iben, min prøveklud, som jeg har lavet alle fejlene med. Idag tager jeg et billede og så må hun give den gas.
Og det blev faktisk kommenteret i børnehaven i sidste uge, at det var skønt at se at Livs flotteste kjoler bliver brugt i børnehaven. Liv skal føle sig fin, have et godt selvværd, være lykkelig og en kjole er sgu da kun en kjole.
Så Liv er nu til fødselsdags fest hos Hans Peter. Gaverne blev pakket ind i regnbuepapir og med guld og sølv bånd. Og jeg glæder mig helt vildt til at høre om, hvordan Livs første fest helt alene gik.

Livs1stbirthdaypart

Liv7-jun14

Lykken er at føle sig smuk · · 29. Jun 2014 · 10:17 · Liv · No comments

Vind et gavekort

I anledningen af, at det snart er sommerferie, sætter jeg et gavekort på spil.

Like og del og kommenter på min Facebook side og vær med i lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. Jeg trækker en vinder når siden har rundet 800.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret eller forbundet med Facebook.

Jeg kan desværre ikke nå flere opgaver før jeg holder ferie i ugerne 29-31 og jeg vil kun sporadisk svare på mails i den periode.
Ved du allerede nu, at du ønsker fotografering efter min ferie og hen over sensommeren, er det en god ide at booke det snart.

Jeg afholder foto kursus for begyndere d. 6/9 og et kursus med fokus på kompostion d. 20/9. Ved du allerede nu at du gerne vil deltage, så skrive en mail til mig, så skriver jeg dig på listen og kontakter dig efter mine ferie.

Vind et gavekort · · 27. Jun 2014 · 21:20 · Uncategorized · 1 comment

Lykke

Kom hjem til et helt tomt hus.  Skyndte mig at klæde om og fik sadlet hesten op og red så ud i det blå.
Det er ren lykke derude hvor kragerne vender, stilheden, blå himmel og korn marker der laver bølger i vinden.
Jeg elsker de her stunder og jeg får så meget energi af bare at Være.  Jeg forholder mig til Ingen og ingenting, det er den reneste mediation til hest.
Og min lille søde Godadis har virkeligt givet mig glæden ved ridning tilbage. Hun går bare derud af,  side om side med traktor og lastbil og med fasaner der hopper ind imellem hendes ben. Hun er cool.  Og folk har spurgt mig om ikke jeg savner en hest med mere vilje, om ikke jeg savner udfordringer og der er mig klokke klare svar NEJ. Udfordringer og stress har jeg i rigt mål men indre ro og total nydelse er i høj kurs og det får jeg sammen med min lille ismule.
.

image

Lykke · · 24. Jun 2014 · 22:44 · Uncategorized · No comments

Når enden er god

Jeg var helt drænet for energi i dag og telefonen kimede endeløst på arbejdet. Det føles som om hele verden har noget at klage over, og alle ringede til mig. Men jeg slæbte mig igennem, fik slukket brande, ordnet praktiske ting, talt med en gammel studie kammerat jeg ikke har talt med i årevis og det var skønt. Og jeg kom for sent fra arbejdet.
Iben ventede i den anden ende med hesten klar, det var aftalen.
Og på sådan en dag, hvor man ingen tid har, er trafikken håbløs. Det plejer den ikke at være. Jeg holdt i kø for at komme igennem krydset, i kø fordi der var vej arbejde og i kø fordi lastbiler skulle bakke. Og det føles som samtlige nervøse trailer ejere syd for Vejle, var ude for at øve sig i dag. Jeg var lige ved at gå ud af mit gode skind.
Det er stressede mig mest var, at jeg ikke kunne kontakte Iben og forklare hende hvorfor jeg var sent på den, for min telefon er helt død og jeg har endnu ikke fået købt en ny.

Og så kom jeg over til hesten og så regnede det helt vildt. Jeg var lige ved at opgive, men besluttede mig for at sadle op og som jeg var færdig med det, holdt regnen op.
Og rideturen var perfekt. Det blæste, det regnede, det ruskede og jeg nød hvert et sekund af turen.
Og humøret et betydeligt bedre nu. Jeg har arbejdet hele aftenen og er klar til sengen nu, men det har været ok, jeg er afslappet og glad.

Når enden er god · · 19. Jun 2014 · 21:47 · Uncategorized · 1 comment

Nødvendighed

Jeg har taget tiltag til at få skrevet på bloggen gud ved hvor mange gange i den sidste tid. Jeg når aldrig at blive færdig. Jeg har travlt og har haft det i meget lang tid. Personale ture med og uden overnatning, konfliktmæglings dage, skole/hjem samtaler, ridestævner, rideture, løbeture, fotografering, redigering, fakturering, årsafslutning, vasketøj, rengøring, fødselsdagsfester og listen kunne fortsætte i virkeligt lang tid.
Jeg må sande at det bare er svært at være mor til tre, have to x fudtidsjob, hest og hund og forsøge at holde sig i form.
Det irriterer mig i virkeligheden vildt, at det er bloggen jeg må prioritere væk, for den er noget at det vigtigste for mig,fordi den handler om mine børn. Men lige nu må det være sådan, for jeg kan ikke vride et minut mere ud af dagen, jeg sidder aldrig ned,slapper aldrig rigtigt af.

Og apro pos at slappe af. I morges gik Liv med mig ned til hestene, som jeg skulle fodre. Og der på marken lå Godadis og solede sig. Og Liv gik lige op til hende og klappede hende og Godadis blev bare liggende. Begge nød det. Og der, lige i det øjeblik slappede jeg af.

Nødvendighed · · 15. Jun 2014 · 22:19 · Uncategorized · No comments