Month: March, 2014

Bedste/værste

Når det er mig der putter Liv, så har vi en rutine. Vi læser en historie eller vi synger to sange.
Og bagefter tager vi en omgang bedste/værste.
Idag sagde jeg til Liv “hvad var det værste ved din dag idag?”
Liv: der kom en hvid bil!
Mig?: hvorfor var det, det værste?
Liv: fordi det ikke var din hvide bil!

Og så måtte vi tælle hvor mange dage der er til, at det er mig der henter hende.

Og så kom vi til det bedste ved dagen.
Liv, ingen var sure på mig.

Og det er jo slet ikke så dårligt endda.

Jeg elsker bedste/værste fordi jeg her altid får et lille indblik i, hvad der sker i min lille piges hoved.

liv6-marts14

Bedste/værste · · 31. Mar 2014 · 22:08 · Liv · No comments

Stolt

Hun var så dygtig. Hun var så nervøs. Men det gik fantastisk godt.
Ibens første stævne og lige før slaget skulle stå, var hun opløst i tårer. Godadis ville ikke høre, hun kunne ikke huske hvad de skulle, næsen løb. Der var meget galt. Godadis var helt rolig.
Men hun kom ind og det fik så fint. Der var ting der kunne have været bedre, men ikke noget de ikke kunne. Og nu ved vi hvad vi kan forvente os og næste gang, går det meget bedre.

Og selv om de gik ud efter første heat, så kunne jeg ikke være mere stolt af Iben og Godadis. De gjorde det så godt og de er et fantastisk team.

Desværre var der tæt tåge hele formiddagen og billederne er derefter, men jeg er ligeglad. For det var en stor dag, en dag som jeg vil nyde at tænke tilbage på og derfor skal der også være billeder.

Iben-konkurrence

Og vejret blev skønt og jeg skulle ifølge mit løbeprogram løbe 8 km. Det kan jeg godt. Eller det kunne jeg før jeg blev pløjet ned af en hest. Idag kunne jeg godt mærke at jeg måske lige skal bruge en uges tid til, at komme tilbage i før hesten uhelds form. Og jeg havde for meget tøj på og besluttede mig til bare at nyde vejret. Så jeg gik 1.5 km i solskinnet og nød det noget så kongeligt.

Stolt · · 30. Mar 2014 · 21:01 · Heste, Iben · No comments

Forårskådhed

Lørdag.
Hele dagen til vores rådighed. Rundstykker og latte. Frisør klokken 10, som bare var så tiltrængt. Og det var en fornøjelse at se Iben bliver klippet af en, der rent faktisk er rigtig god til det. Hendes hår falder nu så smukt om hovedet på hende, no more playmobil look. Og jeg selv, har igen et hoved fuldt af krøller som jo bare pibler frem når dygtige mennesker klipper i mit hår.
Iben og jeg vendte kort snuden hjem igen omkring middag, bare for at samle Liv op og køre til Blue Hors for at deltage i deres åbent hus arrangement
Hold da op, sikke en oplevelse. Smukke smukke heste, i stort format og vanvittigt smukke omgivelser. Jeg elsker at betragte de her kæmpe dyr, men jeg er sikker på, at jeg aldrig skal ride dem igen. Og så mødte jeg Julie. Vi er stødt på hinanden af og til med års mellemrum, og hver gang går jeg derfra og tænker, at hun er præcist som dengang i 8 klasse. Sådan har jeg det ikke med alle. Nogle mennesker forandrer sig meget, af forskellige grunde, men Julie er Julie som jeg husker hende fra mine teenage år, både fra klassen og som med rytter. Og unger blev udstyret med plakater og bøger om hingestene og de har hygget sig med dem. Iben løb over til genboen med noget af det, hun er så god til at dele.

Og efter endt hesteshow og hygge snak med Julie, romkugler på et tæppe ved Engelsholm slot.
Solen skinnede, pigerne hyggede sig og jeg blev glad helt ind i sjælen af at se de to forårskåde tøser. Og der blev løbet og leget hest, med Ibens hatte pels som hale.

Og vel hjemme igen, så var min nye løbesko ankommet. Bestilte dem torsdag aften sent og idag ankom det så – det er da fantastisk. og Iben og jeg fik løbet en lille tur ved solnedgang og da vi kom tilbage, måtte jeg tage en ekstra omgang med Liv.
God aftensmad, god latte og det halve af Brendans romkugle. Mit liv er perfekt.

pigerne2-marts2014

Liv4-marts14

Liv1-marts12

Iben8-marts14

Iben7-marts14

Iben5-marts14

Iben4-marts14

Iben3-marts14

Iben2-marts14

Iben1-marts14

Engelsholm3

Engelsholm2

Engelsholm1

Iben6-marts14

Liv5-marts14

Forårskådhed · · 29. Mar 2014 · 21:58 · Uncategorized · No comments

Arghhh

De her uger der bare forsvinder for øjnene af mig, jeg hader dem. Først nogle dage i København, monster travlt på arbejdet og hjemme også. Det er så træls når man hele tiden føler at man halser bagefter, aldrig bliver færdig, aldrig kommer i mål.
Jeg havde sådan glædet mig til en løbetur i morgen, for første gang siden jeg blev løbet over i sidste uge. Så kom jeg i tanke om, at jeg skulle til noget arbejds socialt halløj. Øv øv øv. I virkeligheden gider jeg ikke og jeg ender nok også med at smutte hjem hurtigt – men løbetur bliver det ikke til. Og jeg trænger sådan. Har sådan brug for det.

På positiv listen tæller så at Iben og jeg skal til frisør på lørdag. Guderne skal vide at også er tiltrængt. Da jeg her til morgen så mig selv i spejlet tænkte jeg, at nu gik den ikke længere. Så tiden er bestilt og frisår bliver klemt ind, lige før åbent hus på Blu Horse. Søndag står på hestestævne.

Godadis har fået nye sko i dag. Sådan noget hesteri er en pæn dyr hobby. En god kollega sagde til mig for ikke længe siden, at de eneste måde at blive millionær på når man har heste, er hvis man starter som milliardær – det passer sgu nok meget godt.
Men hun havde opført sig pænt, ingen kom til skade og så er jeg i bund og grund lykkelig.
Og når Godadis kan få nye sko, så kan jeg også. Et par nye Nike sko er på vej og jeg glæder mig til de kommer. Det kan se og mærkes på min sko at jeg nu løber nogle flere kilomter i løbet af en uge og mine sko var virkeligt døde – sådan helt døde. Så nu håber jeg skoene snart ankommer, så jeg ikke længere skal løbe i de gamle.

Godadis4-mar14

Godadis3-mar14

Godadis1-mar14

Arghhh · · 27. Mar 2014 · 19:39 · Heste · No comments

Lækre lørdag

Jeg elsker lørdag. Lørdag er weekend, lørdag er lækker.
Solen skinnede fra morgenstunden, så efter morgenmaden smuttede vi alle + låne barn i skoven. Vi fik formiddagens solskin udnyttet til sidste stråle.
Og mens regnen silede nede senere på dagen, fik jeg has på vasketøj, besvaret mails, bagt kage og næste uge madpakke boller.
Og solen kom frem igen. Iben og jeg smuttede over til hesten, og nu, da jeg sidder og tænker over det, griner jeg.
Det startede ud med, forbandede møg dyr, hold dog for fanden op med det og virkeligt mange, ikke pæne bandeord. Møgkræ. Møghest og nogle flere i samme dur.
Og så begyndte vi at træne agility og pludseligt hvinede vi glad “DYGGGTIG og FIIIINT”. Og hun var bare skide dygtig. Hun er bare hurtig og samarbejdsvillig og hun var sgu en drøm. Hun forcerede den ene nye forhindring efter den anden, smaskede og tænkte og lagde sig i tøjlen for at vi blev tilfredse.
Efter endt træning tænkte jeg, at jeg ville forsøge de ting vi ikke kunne inde i laden uden for og vupti vapti, hun gør det hele uden at tøve.
Så vi må indse at hun bare ikke kan lide at være inde i laden i disse dage. De skal der arbejdes med, det skal gøres positivt. Idag ville vi bare slutte mens legen var god – og det gjorde vi.
I morgen træner vi igen og næste weekend er så Ibens første stævne.

sonnich-Laura

Liv-marts14

Lækre lørdag · · 22. Mar 2014 · 21:13 · Uncategorized · No comments