Month: January, 2014

Teori og virkelighed

Jamen hvor jeg ikke kan det med at efterlade min familie i mere end en forlænget arbejdsdag.  Jeg hader det virkeligt. Og det bunder slet ikke i at jeg ikke tror at min gode mand kan klare det alene eller at ungerne bliver traumatiserede, det bunder ene og alene i mig.  Jeg kan bedst verden indenfor familiens rammer,  det et ligesom der jeg hører til.  Idag er jeg taget ud i den store verden, jeg er i Maastricht. 
Og det er en fanatisk mulighed for at blive bedre til mit arbejde og jeg ved at jeg bringer mere brugbar viden med hjem, jeg kan netværke og alt det som et godt. Og jeg vil det også gerne.   Allerhelst ville jeg dog til Maastricht fra klokken 8-16 og så hjem og spiser spaghetti og kødsovs sammen med ungerne.  Jeg var ikke kommet længere end til Egtved før jeg tænkte,  at den her tur er en særdeles dårlig ide. Og det sneede og det gik langsomt og jeg havde alt for meget tid,  til at tænke over det.
Da jeg var barn ville jeg være sælger, ligesom min far.  Jeg syntes han havde et spændende liv med mange ture til eksotiske lande;  det måtte være lykken.  Min far var ikke altid super begejstret og det forstod jeg slet ikke.  Jeg er rejst afsted med min fars kuffert idag og jeg sendte ham en kærlig tanke,  for det må til tider have været  rædselsfuldt. Der er en grund til at jeg ikke blev sælger eller professor I EU ret.

Men nu er jeg i Maastricht og efter en gang skype med Brendan og ungerne har jeg det bedre.  Aftenen har været hyggelig og det lidt jeg har set af Maastricht har overrasket meget positivt og jeg ser meget frem til de næste to dage. Og indtil jeg er hjemme har jeg selskab af denne eksotiske fyr som er en del af pakken her på Devlon hotellet. Det er da lidt sjovt 🙂 Gad vide om min far nogensinde har været på et hotel med complimentary rubber duck?
image

Write a Comment

*

*


8 − three =

Maastricht here I come

Gud hvor er jeg en hønemor. Jeg har rendt rundt nærmest hovedløs i dag og vasket tøj og lagt sammen og på plads. Gud nåde manse og unger pludseligt løber tør for undertøj mens jeg er væk. Ville de overleve??? Så nu hænger det gud ved hvor meget tøj til tørre og tre ikea poser er fordelt i respektive skabe og pulsen næsten normal.

Eftermiddagens plan var en lang løbe tur. Men da jeg nærmer mig Lindknud sender Iben er sms hvor hun spørger, om det er nu hun skal tage ridetøj på. Og så blev planen ændret. Iben til hest og jeg på gå ben 7 km i den friske vind. Og som altid var det en fornøjelse.
Det er ikke fordi jeg får reddet meget i disse dage, vejret har bare ikke været til det og bliver det endeligt weekend, synes jeg det er synd at beslaglægge hesten. Jeg glæder mig vitterlig til forår, lysere aftner og mange flere rideture – også gerne alene.

Lige om lidt vil jeg putte og det bliver nok tæt på Liv. Det lille pus rørte ved brændeovnen og brændte indersiden af hånden og fik en stor vabel. Og hun grædt og skreget og til sidst tænkte jeg, at det eneste gangbare var at give hende Panodil at sove på. Måske ikke særligt politisk korrekt, men hun sover nu og det gavner både hende og vi andre. Og jeg har puttet med alle tre unger her til aften, skulle lige have toppet mit afkom behov af.
Jeg er ikke god til ikke at være sammen med min familie.
Men det skal nok blive godt, jeg er i godt selskab og det bliver spændende at lære mere.

Write a Comment

*

*


2 + six =

Mange børn og en hest

Brunch, solskin, kulde og en masse børn.

Vores lille kusine Alma blev vist bidt af en gal hest. Hun var ligeglad med kulde og vind- heste er bare fedt.
Og hun har jo ret!

Cousins1

Alma og godadis

Ibenogalma

Ibenalma2

Liv og gidadis

Liv og godadis1

iben-hjalte

Alma

One Comment