Month: January, 2014

Teori og virkelighed

Jamen hvor jeg ikke kan det med at efterlade min familie i mere end en forlænget arbejdsdag.  Jeg hader det virkeligt. Og det bunder slet ikke i at jeg ikke tror at min gode mand kan klare det alene eller at ungerne bliver traumatiserede, det bunder ene og alene i mig.  Jeg kan bedst verden indenfor familiens rammer,  det et ligesom der jeg hører til.  Idag er jeg taget ud i den store verden, jeg er i Maastricht. 
Og det er en fanatisk mulighed for at blive bedre til mit arbejde og jeg ved at jeg bringer mere brugbar viden med hjem, jeg kan netværke og alt det som et godt. Og jeg vil det også gerne.   Allerhelst ville jeg dog til Maastricht fra klokken 8-16 og så hjem og spiser spaghetti og kødsovs sammen med ungerne.  Jeg var ikke kommet længere end til Egtved før jeg tænkte,  at den her tur er en særdeles dårlig ide. Og det sneede og det gik langsomt og jeg havde alt for meget tid,  til at tænke over det.
Da jeg var barn ville jeg være sælger, ligesom min far.  Jeg syntes han havde et spændende liv med mange ture til eksotiske lande;  det måtte være lykken.  Min far var ikke altid super begejstret og det forstod jeg slet ikke.  Jeg er rejst afsted med min fars kuffert idag og jeg sendte ham en kærlig tanke,  for det må til tider have været  rædselsfuldt. Der er en grund til at jeg ikke blev sælger eller professor I EU ret.

Men nu er jeg i Maastricht og efter en gang skype med Brendan og ungerne har jeg det bedre.  Aftenen har været hyggelig og det lidt jeg har set af Maastricht har overrasket meget positivt og jeg ser meget frem til de næste to dage. Og indtil jeg er hjemme har jeg selskab af denne eksotiske fyr som er en del af pakken her på Devlon hotellet. Det er da lidt sjovt 🙂 Gad vide om min far nogensinde har været på et hotel med complimentary rubber duck?
image

Teori og virkelighed · · 29. Jan 2014 · 23:18 · Uncategorized · No comments

Maastricht here I come

Gud hvor er jeg en hønemor. Jeg har rendt rundt nærmest hovedløs i dag og vasket tøj og lagt sammen og på plads. Gud nåde manse og unger pludseligt løber tør for undertøj mens jeg er væk. Ville de overleve??? Så nu hænger det gud ved hvor meget tøj til tørre og tre ikea poser er fordelt i respektive skabe og pulsen næsten normal.

Eftermiddagens plan var en lang løbe tur. Men da jeg nærmer mig Lindknud sender Iben er sms hvor hun spørger, om det er nu hun skal tage ridetøj på. Og så blev planen ændret. Iben til hest og jeg på gå ben 7 km i den friske vind. Og som altid var det en fornøjelse.
Det er ikke fordi jeg får reddet meget i disse dage, vejret har bare ikke været til det og bliver det endeligt weekend, synes jeg det er synd at beslaglægge hesten. Jeg glæder mig vitterlig til forår, lysere aftner og mange flere rideture – også gerne alene.

Lige om lidt vil jeg putte og det bliver nok tæt på Liv. Det lille pus rørte ved brændeovnen og brændte indersiden af hånden og fik en stor vabel. Og hun grædt og skreget og til sidst tænkte jeg, at det eneste gangbare var at give hende Panodil at sove på. Måske ikke særligt politisk korrekt, men hun sover nu og det gavner både hende og vi andre. Og jeg har puttet med alle tre unger her til aften, skulle lige have toppet mit afkom behov af.
Jeg er ikke god til ikke at være sammen med min familie.
Men det skal nok blive godt, jeg er i godt selskab og det bliver spændende at lære mere.

Maastricht here I come · · 28. Jan 2014 · 21:41 · Uncategorized · No comments

Mange børn og en hest

Brunch, solskin, kulde og en masse børn.

Vores lille kusine Alma blev vist bidt af en gal hest. Hun var ligeglad med kulde og vind- heste er bare fedt.
Og hun har jo ret!

Cousins1

Alma og godadis

Ibenogalma

Ibenalma2

Liv og gidadis

Liv og godadis1

iben-hjalte

Alma

Mange børn og en hest · · 27. Jan 2014 · 19:56 · Uncategorized · 1 comment

Baby baby og storesøster {Fotograf Kristina Daley}

Hun er så bedårende og det var hendes søster også. Og sådan en lørdag med både baby og barn, det er da bare det bedste. Dejlig sød og blid og super opmærksom baby og storesøster i fuldt vigør, med spas og dans og alt hvad der skal være, når man er to år.
Og jeg fik det dejligste kompliment at skønhedernes mor, et man kan leve lang tid på. Hun sagde at man kan mærke jeg selv har børn og at jeg ikke stresser over, at ungerne er – tja unger. Og så bliver jeg glad. For jeg gider ikke være hende fotografen hvor man skal sidde helt stille og kigge ind i kameraet. Og jeg er ikke den fotograf. Her må man godt bare være 2 år gammel og lidt skør – for sådan kan jeg bedst lide det, sådan er børn bare. Og helt ærligt, så fik vi nogle ret sjove billeder ud af Isabellas leg og fis og ballade.

Og lillesøster, jamen hun er så lækker. Og de ligner hinanden og så alligevel ikke helt.

Her er så nogle af de billeder jeg har fået lavet indtil nu, der er mange flere hvor de kommer fra.

AP7

AP1

AP9

AP12

AP10

AP14

AP3

Og så lige et ps: den søde mor til de her skønheder fik også lige spurgt om ikke jeg havde tabt mig meget. Kaboom – så havde jeg mødt årets favorit kunde og vi er ikke engang ude af januar. Hun sætter baren højt 🙂

Koldt

Jamen nogen gang er det så fedt at være mig, at man næste tror det er løgn. Morgenmad med ungerne, fotografering af lækker baby og hendes vildt sjove storesøster og så en tur med Godadis i kulden. Og koldt var det, virkeligt koldt. Jeg var til fods og Iben red og til sidst var hun så forfrossen at kun ikke kunne holde tøjlerne. Jeg havde trækketovet med, så det gik fint og iøvrigt følger Godadis også bare med.
Og så fik jeg ellers lavet varm kakao og lyn horn efter opskriften på slyngebarn – den holder maks.
Og brændeovnen buldrer og jeg redigerer og hygger mig faktisk ret eftertrykkeligt. Og lige nu har jeg svært ved at finde ud af, hvorfor jeg syntes at det var en god ide at rejse til Maastricht i det halve af den kommende uge? Lige nu ville jeg helst bare nulre rundt herhjemme.
Heldigvis er der en ferie lige om hjørnet og den skal udnyttes max. Ride, løbe, bage, sove, hygge.

Koldt · · 25. Jan 2014 · 21:57 · Heste, Iben · No comments