Month: July, 2013

Noller fims


Rengøring med to 4 årige huset er som at skovle sne i en snestorm. Don’t do it. Seriøst- det er til at blive sindssyg af.

Jeg har ingen billeder idag. men har brugt en del tid – med en latte i hånden, på at surfe pinterest. Jeg elsker pinterest.
Og du kan følge mig hvis du vil, lige her. Mine boards er lige så kaotiske om resten af mit liv, men jeg elsker dem.

Så her deler jeg lige et par af de grin jeg har fået idag.

Dagens fantastiske nyhed : jeg skal til Zumba marathon imorgen. Jamen kors da hvor jeg glæder mig.
Dagens (luksus) krise : Jeg kan ikke længere passe mine fitness bukser og må købe et nyt par i morgen.

Noller fims · · 30. Jul 2013 · 20:42 · Uncategorized · No comments

Lykken er

At have tid til sin unger
At drikke to latte og pakke bilen og køre mod Rømø
At have tid til at stoppe hos sin søster til en lille snak
At spise kanelstang på terrassen med sine forældre
At tage til stranden og høre sine unger hvine af fulde lungers kraft mens det frygtesløs kaster sig ind i de høje bølger
At spise pizza og drikke rødvin og kaffe i aftensolen i godt selskab
At tage en løbetur og spise en bakke kirsebær

Iben_Liv3

Lykken er at have tid.

Lykken er · · 29. Jul 2013 · 21:54 · Iben, Liv, Personlig · No comments

Bær plukning

Berry1

Iben_Liv7

Berry2

Iben25

Har kæmpet med billederne i dag. Kunne ikke helt den stemning jeg ledte efter. Til sidst lykkes det. En anden stil end min sædvanlige, men det føles så befriende at skifte retning af og til – gøre noget andet som ikke bare sidder på rygraden.

Og de smager fantastisk 🙂

Bær plukning · · 28. Jul 2013 · 21:51 · Personlig · 1 comment

Oh Shit

Det var ordene jeg hørte i nat da Liv væltede ud af hendes seng. Og så hørte jeg mor, moar, moar i den sødste lille stemme. Og så stod hun der ved siden af min seng og sagde med lille – meget spagfærdig stemme ” Mor du glemte at give mig ble på og nu er hele sengen fuld af tis – Undskyld” Og så græd hun som pisket.
Kors hvor var jeg ked af det. Og jeg forklarede og trøstede og krammede og til sidste, tror jeg hun forstod, at hun ikke har gjort noget som helst forkert. Det håber jeg sørme.
Og efter en omgang nyt undertøj og en afvaskning, landede hun så i min seng. Og den ene af hendes små hænder holdt min ene hånd, den anden smed hun om nakken på mig og lagde sig pande helt ind mod min og så sov hun igen. Og så vågnede hun lidt senere, plantede et kys lige på munden af mig og sov igen.

Jeg glemmer ikke bleen i aften!

Vi ar i Troldeskoven idag. Og Sønnich og jeg blev uvenner. Han have været efter Liv hele dagen, ikke helt kunne rumme hende i al hendes (meget bestemte) 4 årig opførsel. De klatrede rundt på et klatre stativ og Sønnich blev ved med at irritere hende. Og så faldt hun ned, ret langt ned. Og hun slog sig og fik en hud afskrabning. Og jeg gav Sønnich skylden – var sikker på at han igen havde skubbet til hende. Og så havde jeg ellers en ulykkelig dreng – for han havde ikke skubbet til hende. Og så måtte jeg undskylde igen.

Og heldigvis har resten af dagen været udramatisk.
Liv27

Alletre4

Oh Shit · · 27. Jul 2013 · 20:55 · Uncategorized · No comments

Når billederne finder mig

Liv joker

Jeg havde planer om nogle helt børnefrie billeder. Jeg var gået igang med noget helt andet og så kom Liv. Og hun var i et strålende humør, boblende glad og meget interesseret i det jeg var i gang med. Jeg fik ikke taget de planlagte billeder – et tema i disse dage – men jeg fik noget der var meget meget bedre.
Resten af dagen er gået med kirsebær og koldsskåls spisen, genbrugsshopping hvor vi ingenting fandt, lege neglesalon og se film. Liv udbryd glad fra bagssædet af bilen på vej fra vores shopping tur, at hun havde haft den bedste dag nogensinde. Og vi har været i Legoland, i Djur sommerland, ved stranden både det ene og det andet sted og til fest med en veninde. Så det er stort når idag har været den bedste 🙂

Og min aften er sluttet på en aldeles fantastisk måde, hvor jeg løb 3 km sammen med Iben. Og hun var sej, og hun løb til og hun synes det var sjovt.
Et koldt bad, en halv liter vand og en masse kirsebær senere og jeg sidder atter engang en sen aften og føler, at jeg er verdens heldigste person.

Når billederne finder mig · · 25. Jul 2013 · 22:59 · Liv, Personlig · No comments