Month: December, 2012

Velkommen 2013

Ingen nytårforsætter, bare et ønske om at vi alle må beholde vores gode helbred, vores kærlighed til hinanden og have det godt.

Velkommen 2013 · · 31. Dec 2012 · 23:50 · Uncategorized · No comments

Sidste gang?

Det er 6 år siden jeg sidst var her. Det er 3 år siden Brendan sidst var her. Vi aner ikke hvornår vi kan kommer herover igen og det gør mange ting svært. Samværet er anderledes, det bliver ligesom en anelse for intenst, for meget på en måde. Vi vænner os aldrig til det, vi bliver aldrig helt gode til det.
Igår kørte vi til Woodstock og besøgte Nana. Køreturen tager ca. 2 1/2 time og besøget varede ca. lige så lang tid. Ungerne var eksemplariske, det var virkeligt rørende. Nana er gammel, netop blevet udskrevet fra hospitalet og hun kæmpede en brav kamp for at holde sig vågen til besøget. Det gik faktisk fint den første time, derefter blev hendes blik langt og fjernt og hun smilede bare lidt og gryntede lidt når nogen spurgte om hun var ok.
Liv satte sig af egen fri vilje på Nanas skød og Sønnich og Iben svarede pænt og høfligt på de spørgsmål hun havde og sad ellers tålmodigt og ventede og ventede og ventede.

nanacollage

nana1

nana8

nana4

nana10

Og da vi kørte derfra snakkede vi om, om det her var vores sidste møde med Nana?

Da vi hen ad aften kørte igennem smukke Toronto med alle de mange skyskrabere og funklende lys, tænkte jeg på hvordan vores liv havde været, var vi blevet i Canada. Jeg var med sikkerhed ikke blevet jurist, for da jeg boede her var det fotografi jeg ville læse. Vi havde ikke haft 3 børn, måske to og så havde de nok været yngre. Gad godt vide hvor vi havde boet? Og når jeg hører om vores venner hverdag, lang arbejdsdage, 2 ugers ferie, skolestart ved 4 år alderen – så er jeg glad for at vi er i Danmark. Og alligevel ville jeg gerne prøve livet her, bare et år. Et år med børn og arbejde og en hverdag – det ville med sikkerhed være sundt for os alle sammen.

Sidste gang? · · 30. Dec 2012 · 23:18 · Familier, Iben, Liv, Personlig, Sønnich · No comments

Fortravlede dage

Der er så mange mennesker vi skal besøge, så mange ting vi skal nå. Jeg tror vi har brug for ferie efter vores ferie. Intet af det ville vi undvære og børnene har været über eksemplariske på hele turen, det var været helt overvældende faktisk – men vi er på vej fra tidlig morgen til sen aften.
Idag ar vi besøgt nana i Woodstock, en tur på 2 1/2 time one way, hvorefter vi forsatte til Toronto – en køretur på 1 1/2 time fra Woodstock og så halvanden time tilbage igen.
Igår havde Jamie en overraskelse til os, en off road tur i en Hummer. Ungerne var helt vilde og jeg skal da love for, at vi fik kørt op og ned af stejle sneklædte skrænter og i noget der ligner 45 graders vinkler i en bil, der vejer lidt over 5 ton. Det var skægt, rigtig skægt.

Humer2

HUmmer1

HUmmer3

Hummer4

HUmmer5

HUmmer6

HUmmer7

HUmmer8

Selv damen bagved kameraet fandt vej ud foran objektivet!

Sienna1

Sienna2

Sienna3

Fortravlede dage · · 30. Dec 2012 · 05:37 · Personlig · No comments

Glæde

Iben20

Kypton2

Sonnich11

Snow

Liv_Nika

Kypton4

Kypton3

Kypton

Jamie

Brendan

Venner, grin, dejlig sne og gå tur. Det bliver ikke meget bedre.

Glæde · · 28. Dec 2012 · 16:26 · Personlig · No comments

Boxing day

Idag var dagen hvor vi havde lovet, på amar halshug, at ungerne måtte shoppe. Vi tog til Barrie hvor Sønnich købte mere Lego og Iben brugte nogle af sine penge på at købe noget tøj. Iben og jeg havde halvanden time helt for os selv og det var skønt at bruge tid sammen med min store pige, se hende gå rundt i forretningen og vælge tøj og prøve på. Jeg har faktisk savnet tid med hende, tid hvor vi kan snakke og hygge. Vi har en date imorgen omkring noget neglelaks halløj – det glæder jeg mig til.
Resten af dagen er blevet brugt på familie tid. Meghan og jeg kørte ud for at købe kaffe og endte med at shoppe istedet for. Jeg fik købt nogle underbukser som jeg har manglet i meget meget lang tid – nu kan jeg endeligt smide de for store og slidte ud når jeg kommer hjem.
Ibens hår og min hud har det problematisk med klimaet herovre. Ibens hår bliver stort og helt uregerligt og min hud tørrer ud for en god bemærkning. Så vi fik indkøbt macamdemia olie og ansigts-og håndcreme.

Eftermiddagen gik med spil og familie tid.
Imorgen vil jeg have fundet tid til at ringe til jer, mor og far. Vi var så sent færdige juledag, at det blev for sent og det samme skete i dag. Julegaverne var et kæmpe hit, dem fra Danmark. Sønnich har bygget sit lego og Iben læser løs i Karlas kamp og passer sådan på, at hendes ring ikke bliver ridset. Og Liv og Khloe er bedste venner og dukken skal med overalt. Men jeg vil gerne fortælle om det, håber at få fat i jer imorgen.

Fibber

Grama_Liv_Son

Kors hvor jeg savner rugbrød og normal mad og min motion. Jeg er ved at gå til for at få en løbetur eller en længere gåtur.

Boxing day · · 27. Dec 2012 · 03:51 · Liv, Personlig, Sønnich · No comments