Month: September, 2012

Søndag (næsten) uden ord

Gæster, thanksgiving, fodbold kampe i øst og vest. Syg daddy, syg Liv der ikke længere er syg, træt mor. Travl mor. Imorgen er det mandag. Øv.

Liv8

Sonnichfodbold

Liv9

lIV4

Liv5

fodbold

Sonnichthor

Søndag (næsten) uden ord · · 30. Sep 2012 · 18:56 · Uncategorized · No comments

Min søn – min udfordring til mig selv!

Det er ikke Sønnich som sådan der er en udfordring, eller jo, men ikke på den måde. Udfordringen er min, nemlig at få lavet en serie billeder af ham over en uge.
Pigerne har jeg en million billeder af , men kun ganske få at Sønnich. Og han er jo lige så smuk og lige så elsket som sin to søstre, det afspejler sig bare ikke i min billede samling.
Den anden dag besluttede jeg mig for at gå ud og hente ham hos en ven. Der er en lille gåtur på 3 km, det klarer han jo snildt. Han brokkede sig overraskende ikke over, at han blev hentet på gå ben og skulle gå hele vejen hjem, tror faktisk han hyggede sig ret meget med det og det samme gjorde jeg. Og som jeg gik der på grusvejen i det smukke efterårsvejr og kiggede på ham, blev jeg helt ked af, at jeg om nogle år slet ikke har de samme mængder billeder af ham, som de to piger. Og det beror jo alene på, at han enten er begravet i en bunken lego det meste af tiden eller sidder bag ved sin Nintendo DS, han laver sjældent andet når han er hjemme. Men det jo lige netop ham – NU, sådan er han , sådan vil jeg huske ham, sådan elsker jeg ham. Og kan jeg få ham lokket til at kigge på mig, så jeg kan få et billede af de smukkeste øjne der nogensinde har siddet på en dreng, så er det bare en ekstra bonus. I den næste uge, har jeg Sønnich uge og jeg glæder mig til at se, hvad der kommer ud af det.

Sonnich1

Og nu har jeg jo tre børn og i dag, da jeg skulle tænde op i brændeovnen, mødte jeg dette syn. Jeg kunne slet ikke stå for hende, som hun sad der og læste i den fjerneste ende at stuen, helt stille og for sig selv.

Liv1

Liv3

Liv2

Hjalte {børnefotograf Kristina Daley}

Han er så sød, så mild, så glad og så fed. Han har funklende øjne og et smil der kan få alle til at smelte. Han er min lille nevø.

Hjalte2cc

Hjalte1

Timer på en legeplads {Børnefotograf Kristina Daley @ Nr. Åby}

Oprindeligt skulle billederne have været taget for lidt tid siden, men det blev udskudt og derfor mødte jeg først familien i lørdags.
Tre børn, tre forskellige personligheder, alle helt fantastiske på hver deres måde.
Jeg elsker legeplads billeder, eller billeder hvor familien bare er sammen uden for meget fokus på kameraet. Faktisk tænkte jeg at jeg også vil have sådan nogle billeder når jeg næste år slæber min familie til en fotograf.

grencollage

Og selv om det var en kølig dag på legepladsen, så ik tiden hurtigt og de næste par dage bliver det opgaven at sortere i billederne.

Så er jeg tilbage

Puha, ingenting får mig mere panisk end når bloggen forsvinder. Det er her jeg har nedfældet minder om ungerne, tanker, opskrifter, oplevelser etc. siden 2007. Så jeg drog et lettelsens suk da Mikkel igen igen igen kunne hjælpe. Nu har tilmed modtaget gode instruktioner til, hvad jeg kan forsøge hvis det skulle ske igen. Der går dog lidt tid før jeg igen kaster mig ud i at opdatere software, har simpelthen ikke nerver til det.

Skov4

Efterårstrætheden har ramt vores familie. Vi er trætte, små skranter og hænger lidt i koderne. Liv faldt i søvn på sofabordet den anden dag og der lå hun faktisk længe og sov. Jeg endte med at tage hende direkte fra bordet og lægge hende i seng. Lige nu har jeg en pause med fotografering og har først opgaver igen omkring efterårsferien. Jeg glæder mig til at kunne sove “længe” og ikke skulle afsted alle ugens dage i et lille stykke tid. Og når det lille stykke tid er gået, savner jeg det igen. Mine svigerforældre kommer på torsdag. Ungerne glæder sig helt vildt, det gør vi voksne faktisk også. Vi glæder os alle samme til efterårsferie og ungerne er ved at springe i luften af forventningens glæde pga. den forestående tur til Canada. Det ender med at blive et stort år i år.

Livsleeping

Så er jeg tilbage · · 22. Sep 2012 · 23:13 · Personlig · No comments