Month: August, 2012

Honey I’m home

Liv1

Liv2

Liv3

Jeg burde sove, eller pakke. Jeg burde sove og have pakket. Men min elskede computer er tilbage og min søde mand har fyldt på den, så jeg nu har alt hvad jeg skal bruge (næsten). Jeg er på den front klar til weekenden. Og det med at pakke – det bliver jeg færdig med lige om lidt.

Honey I’m home · · 30. Aug 2012 · 23:25 · Børneportrætter, Personlig · No comments

København here I come

Og jeg glæder mig helt vildt. Det bliver så dejligt og jeg ved kommer til at møde fabelagtige børn og voksne.
Vaskemaskine krise er afværget, fik et hot tip fra en (næsten) Lindknudians om en person, der kan fikse sådan noget. 350 kr. senere snurrer maskinen så det er en fryd.
Nu mangler jeg bare at min computer kommer tilbage, så jeg igen kan få smidt nogle billeder på bloggen, det er godt nok ret røvsygt det her.

København here I come · · 29. Aug 2012 · 18:33 · Personlig · 1 comment

Savner billeder

image

image

image

Savner billeder · · 27. Aug 2012 · 03:44 · Uncategorized · No comments

Ingen evner ud i telepati

Min vaskemaskine er død, som i helt død. Skræmmende shit der da.
I går ringer jeg til en repeeratør og oplyser ham om problemet. Han slutter efter udveksling af adresse etc. af med at sige, at den kommer jeg lige og ser på.
Idag imellem hentning, bringning, køren af unger, ringer jeg for at høre hvor de bliver af. Tøjet ligger i maskinen og jeg kan ikke få det ud.
Kvaptorsken siger så; fik du ikke beskeden??
Mig: beskeden?
Kvaptorsk: ja at det er for langt at køre fra Kolding til Brørup, vi kommer ikke.
Mig: hvem skulle have givet mig den besked?
Kvaptorsk: Øhhhhh mig!

Jeg fik snerret af ham, at telepati faktisk ikke stod som spidskompetence på mit CV, hvor der tydeligvis heller stod noget om megen intelligens på hans.

For fanden din spade (beklager sprogbruget) nu står jeg her, fredag eftermiddag og alle andre er lukkede, tøjet er i maksinen, som ikke virker og jeg kan ikke få fat i nogen før mandag. Jeg ønsker ham lus, hæmorider og hyben ned af ryggen.

Ingen evner ud i telepati · · 24. Aug 2012 · 23:15 · Personlig · 1 comment

Når daddy er væk

Har mor travlt. Hold da helt op. Arbejde, skynde sig hjem inden Postdanmark rundt starter, for ellers sidder jeg fast i Vejle. Hjem til Iben og samle hende op, køre hende til fodbold, hente Sønnich ved fodbold, hente Liv i børnehaven. Hjem med Liv og Sønnich, for at smide Liv i bilen igen få minutter efter og køre derud igen, nu for at hente Iben.
Hjem igen, have pakket tasker til svømning, 3 unger pakkes i bilen og for at få dagen til at gå op, indtages aftensmaden på restaurant de gyldne måger. Hjemme igen klokken ca. 21, børste tænder og putte børn ( i min seng) og så er der måske lidt tid til mig selv. Måske jeg bare går i seng!

Når daddy er væk · · 24. Aug 2012 · 20:49 · Personlig · No comments