Month: June, 2012

Kan du lide pinterest, at grine og læse blogs?

Så må du læse med på denne blog. Kors hvor har jeg grinet af den.
den kan spare dig for mange håbløse forsøg.

Så er vi ankommet til Færøerne

Og hold da op, sikke en tur. Turen fra Lindknud til København var stille. Hold op hvor kan man blive hurtigt færdig, når man ikke også lige har tre unger som skal holdes i gang, hjælpes, skiftes og fodres. Vi var i exceptionel god tid, noget som ikke lige er vi gør meget i, i familien Daley.
Jeg fik shoppet parfume (yeahh) og så var vi ellers klar til at flyve til Færøerne.
Og flyveturen, ja den var anderledes. Faktisk ikke så meget anderledes end jeg havde forestillet mig, man har jo hørt et eller andet – og det passer. Nej det der virkeligt krydrede oplevelsen var, at vi havde en medpassager i samme række, som var så hundeangst for turen, at han svedte i litervis. Jamen jeg overdriver ikke, det stod ud, det drev selv ned af hans arme. Det var ret fascinerende. Det meste af tiden forsøgte han bare at sove men da vi kom ind over øerne og den berømte og ventede turbulens startede, vågnede han op. I den grad! Brendan og jeg sad med næsen klemt mod ruden for at se indflyvningen og øerne og bølgerne der slår ind mod klipperne. Naboen sad med hovedet i en pose. Og han fyldte den, og den næste og den næste og så måtte vi gå over til indkøbsposer. Har jeg nogensinde fortalt at årsagen til at jeg IKKE håndterer ungerne når de kaster op er, at lugt og lyd får mig til at kaste op??? Jeg kastede ikke op, men kun fordi jeg var så dybt koncentreret og virkeligt ville nyde synet af Færøerne når vi fløj ind over. Hvad der var endnu værre end hans opkast,var de lyde der fulgte med. Det var ikke de ordinære bræklyde, dem så uundgåeligt følger med når maven vender på vragen og indholdet bliver katapult skudt ud. Nej han stønnede virkeligt højt, i varierende intensiteter og med forskellig lyd, alt efter om der var tale om normal ryste turbulens, vi er i frit fald mod klipperne turbulens eller hov, den landingsbane nåede vi altså ikke lige, vi forsøger igen.
3 forsøg tog det, hvoraf et egentlig bare var at flyve forbi den 1600 meter korte landingsbane, i erkendelse af, at der kom vi sgu ikke ned.
Mega nederen at sidde ved en, som før mislykkede forsøg var skide bange og dårlig og stangbrækkede sig, vi troede faktisk han ville falde om med et eller andet anfald.
Og helt ærligt ikke, hvis man ikke kan lide turbulens, eller ultra korte landingsbaner der slutter brat ved enden af klippen, med brusende hav lige nedenfor – så anbefaler jeg at man sejler op.
Fik jeg fortalt at da vi sejlede herop, havde vi 8 meter høje bølger?????

Bliv hjemme Færøerne er med garanti ikke noget for dig – og så har vi andre det for os selv.

view

IMG_6054

Bino

Så er vi ankommet til Færøerne · · 30. Jun 2012 · 06:56 · Personlig · 2 comments

Mest til mig selv

Fik selvfølgeligt taget nogle billeder af ungerne før jeg efterlod dem hos mine forældre i går.
Og her er de så alle tre. Liv fik jeg lidt flere af, de to store tog med bedstefar ned for at køre golfvogne på plads.
Lige nu, er jeg på vej til Færøerne og jeg glæder mig helt vildt. Både til arbejdet og til at gense Færøerne og selvfølgeligt virkeligt meget til at hilse på en gammel studie kammerat.

alletre

Liv_5

LIV_6

Mest til mig selv · · 29. Jun 2012 · 12:28 · Børneportrætter, Personlig · No comments

Fotografiske mega kiks!

Den her side er for sjov. Jeg har grinet så tårene trillede. Tænkte at den nok kunne underholde nogle af jer, mens jeg er på Færøerne. Fantastisk at kunne forudbestille blog indlæg.

Fotografiske mega kiks! · · 29. Jun 2012 · 10:54 · Personlig · No comments

Seperationsangst

Ok jeg indrømmer det uden omsvøb. Jeg er skod dårlig til at efterlade mine unger mere end nogle timer. Jeg har virkeligt ikke lyst, jeg bliver halv panisk og ofte nyder jeg slet ikke tiden uden ungerne. Og nej, jeg er ikke en eller anden hellig overskudsmor, for jeg ønsker dem da også hen hvor peberet gror af og til (sagde hun det?? Ja det gjorde hun!).
Jeg har ikke tvivl om, hvorvidt mine forældre kan passe på dem, ej heller om børnehaven kan (ellers uden sammenligning)men jeg kan ikke lide det. Ikke engang når jeg “bare” skal på arbejde.
Brendan og jeg er uendeligt dårlige til at tage afsted på kæresteture. Vi taler om det, misunder andre at de gør det og ender alligevel med, at synes at det er voldsom lang tid at bruge på sig selv, når vi i forvejen har så lidt tid til børnene.
Og folk synes jeg er sær. Sådan lidt spelt-over-øko-hvad-vil-du-bevise-agtig. De ser på mig som om jeg tror jeg er bedre end dem. I realiteten er jeg vel bare en større pivskid – eller hvad?

Men jeg vil nyde mine ture med Brendan, vil nyde Færøerne, som jeg tabte mig hjerte til for to år siden og så tude af glæde, når jeg ser mine unger igen.
Jeg står ved det, jeg indrømmer det, jeg lider af mega seperationsangst, men jeg skal nok klare det. Og det skal mine unger også nok, ikke?

Seperationsangst · · 28. Jun 2012 · 19:26 · Personlig · No comments