Month: May, 2012

Rømø {Familiefotograf Kristina Daley}

Livromo1

Mine dejlige og hjælpsomme forældre sammen med Liv.

LivogIbenromo

Ibenromo

Og endeligt et af Sønnich, hvor han faktisk gider have sit billede taget. Så pyt med at tøj og billede ikke lige er i skabet, han er bare så skøn og gavtyvagtig.

Sonnich1

Maiken og Simons bryllup {fotograf Kristina Daley}

Jeg er træt og lige om lidt skal jeg i seng, for igen at stå op minutter senere – eller noget i den stil. Skal med fly til Brüssel med check ind klokken 6.25.
De næste to dage træffes jeg derfor ikke, men skriv en mail, læg en besked og jeg vender tilbage i løbet af fredagen.

MS12

MS6

MS2_vin

MS1_vin

Super dejligt vejr til bryllupsportrætter og jeg glæder mig til at blive færdig med redigeringen. Har jeg dagt at jeg elsker familier og familie fotgrafering?

At tjekke ting af to-do listen

Har været hulens effektiv i dag. Stod op og fik lavet alle de normale ting, man laver i en familie. Og så fik jeg lige ordnet de fleste ting på den lange to-do liste. Jeg har fået bestilt ekstra batterier til kamera, mere hukommelse, ny kamerataske – nu kan Canada og Færøerne bare komme an. Jeg glæder mig helt ustyrligt at skulle afsted til Færøerne om en en måned,det bliver så fantastisk, smukt og udfordrende. Og jeg er da smigret over at få opgaven, det skal jeg da ikke lægge skjul på.
Jul I Canada. Jeg kan slet ikke begynde at beskrive, hvor meget jeg glæder mig. Hvor har vi ønsket os det her i længe og vi spinket og sparet for at få det til at blive en realitet. Igår købte vi billetterne. Brendan tastede kredit kort oplysninger ind, trykkede send og accepter og så lovede vi hinanden, ikke længere at tænke over prisen. Vi har lovet ikke at tjekke om prisen går op eller ned, for nu har vi købt og så vil vi bare glæde os over det.
Jeg glæder mig til at se Brendan vise sin familie frem. Prøv at forestille jer, at nogle af jeres bedste og nærmeste venner aldrig har set alle din børn samlet. Forestil dig, at du ikke har set dine bedste venner børn siden de var baby/tumling og de nu er 7 0g 9 år. Jeg glæder mig til at læne mig tilbage og se alle de mange børn der er kommet til siden vi var der. Jeg glæder mig til eggnog (jeg bliver med sikkerhed fuld), sne i hofte højde, kanetur hvor vi henter juletræ, snedækkede jule landskaber som bare ikke findes smukkere noget sted i verden. Jeg glæder mig og har sommerfugle i maven.
Jeg frygter også hvordan jeg reagerer når jeg kommer derover. Jeg har ikke været der i den periode hvor C var syg og døde. Pengene blev prioriteret så Brendan kunne komme afsted flere gange – en prioritering jeg ikke fortryder. Problemet for mig i de sidste par dage har været, at jeg har tænkt weeeeeee Canada og så farer billeder frem i min hjerne og det er C iblandt mange andre. C og Brendan sammen og intellektuelt ved jeg, at det ikke kan lade sig gøre – men jeg kender ikke et Canada uden C. Det bliver svært, men sikkert sundt.
Fik jeg sagt at jeg glæder mig?????

Gå tur. Tjek.
Fået lavet gavekort som skal afsendes. Tjek.
Tonsvis af vasketøj Tjek.

Og så var jeg afsted i eftermiddags for at fotografere et ud af to bryllupper i år og det var sjovt. Bruden var smuk, ungerne herlige og jeg håber på, at måtte fremvise nogle af billeder lidt senere.
Imorgen, fri og strandtur med familien. Elsker at have ferie 🙂

Skøn dag {Familiefotograf Krisitna Daley}

Den kære Berlingo havde seriøse problemer i løbet af denne uge. Derfor endte jeg med i dag at tage til Rømø sammen med Liv. Bilen blev afleveret hos Onkel Gregor og vi lånte så Alma med til Rømø. Dagen var perfekt! Liv og Alma har mega hygget sig, leget med sand og vand, hoppet i seng, spist is, kiks og slik og en lille smule rugbrød.

Alma og jeg benyttede at Liv sov og lavede en hemmelighed til Almas mor. Dem viser vi lige frem her.

alma1

Alma2

Alma3

Alma5

Alma4

Der er flere hvor de kommer fra, men her var nogle af mine personlig favoritter.

Og Liv her til aften, var herlig. Efter hendes meget tiltrængte bad, skulle vi rense ører. Da jeg sagde at hendes øre var beskidt, siger Liv, at Trunte har lavet pøller i mine ører. Jeg sagde selvfølgeligt at det havde hun ikke, hvorpå Liv ser eftertænksom ud. Pludselig udbryder Liv, at hendes ører er beskidte, fordi de har kastet op. Jeg var flad af grin. Jeg elsker den her alder!

Liv 1 – Mor 0

Livis

Livis2

Liv fik tigget sig til en is. 1 minut senere finder jeg ud af, at hun allerede har fået en. Liv – hun griner bare.

Tester lige en størrelse billede ud på bloggen. For lille eller bedre?

Liv 1 – Mor 0 · · 22. May 2012 · 22:26 · Personlig · 2 comments