Month: March, 2012

Jordbær og hår trends

Ok, så nu er det nyeste nye, at man ikke skal vaske sit hår med shampoo men i balsam. Og nu er man jo ikke sådan en, der står tilbage for de moderne trends, så det skulle jeg også prøve.
Jeg døjer med tør hårbund – faktisk tørt det hele og er gammelt astma eksem barn. Det jeg tåler allermindst er alt det, jeg burde tåle. Derma og änglemark og hvad ved jeg , uden parabener og uden parfume. Stensikkert er det, jeg får de vildste eksem udbrud og er ved at klø mig selv til blods. Stik mig den klammeste Elida og alt er fino bambino.
Jeg er ved gud ikke særligt politisk korrekt, men parabener og parfume vil jeg helst ikke udsætte mine børn for, så løsningen blev, at jeg købte noget mega dyrt shampoo, som godt nok virkede og duftede dejligt (jeps parfumen var ikke at undgå) men den var nu opbrugt. Så jeg så n tråd på Slyngebarn – hvor ellers og nu er jeg så en No Poo pige.
Ok det er måske lige friskt nok, jeg har en dag forsøgt mig med den teknik og jeg ved sgu ikke helt. Altså håret er forbløffende nok ikke særligt fedtet men det føles heller ikke så levende og lækkert, som med det monster dyre shampoo. Men på sider som curlygirl.dk og amerikanske ditto sider, står der, at det kan tage virkeligt lang tid, før håret bliver lækkert. Det har jeg ikke tålmodighed til, så jeg håber det bliver hurtigere. Min hovedbund har kløet minimalt i dag og det er meget værd.
Hvis der er nogen der har haft succes med NO Poo metoden, nogen der har holdt ud og fået fede resultater, så del endeligt jeres erfaring.

Og hvor kommer jordbær så ind i den hårsmøre? Ingen steder og det har slet ikke nogen sammenhæng med det. Men Liv og jeg var på besøg hos min søster den anden dag og der havde mionæsen lige fået den sødeste lille jordbær hat. Og som dem der kender mig ved, så har jeg en virkelig ustyrlig børne hatte festish. Jeg kan ikke modstå en hat, det er helt umuligt. Smykker, tøj og sko – ikke noget problem. Hatter derimod, jeg kunne pantsætte huset og omsætte alt sammen til hatte til ungerne og andres unger for den sags skyld.

strawberry

Og helt ærligt, hun er da for lækker med jordbær hat, ikke?

Og nu står den så på påskeferie, vi har glædet os helt vildt. Planen var ingenting at lave men da jeg sådan lavede hurtig udregning over hvilke dage vi har aftaler, blev det faktisk pludseligt til mange. Men der er mange mennesker vi ikke når at se i løbet af hverdagen og jeg er på vej ind i den travleste sæson med fotografering, så det er nu eller aldrigt.

Iøvrigt har jeg planlagt at dedikere et blogindlæg i løbet af påsken til beklædning. Jeg får faktisk næsten altid spørgsmål til, hvad man tager sig bedst ud i ved en fotografering og derfor vil jeg prøve at finde nogle eksempler frem. Selvfølgeligt vil de afspejle hvad jeg foretrækker men jeg tror alligevel folk vil synes det kan bruges, fordi principperne kan overføres til ens egen stil. Så stay tuned hvis du også har overvejet, hvad man skal have på til en fotografering.

One Comment