Month: March, 2012

Jordbær og hår trends

Ok, så nu er det nyeste nye, at man ikke skal vaske sit hår med shampoo men i balsam. Og nu er man jo ikke sådan en, der står tilbage for de moderne trends, så det skulle jeg også prøve.
Jeg døjer med tør hårbund – faktisk tørt det hele og er gammelt astma eksem barn. Det jeg tåler allermindst er alt det, jeg burde tåle. Derma og änglemark og hvad ved jeg , uden parabener og uden parfume. Stensikkert er det, jeg får de vildste eksem udbrud og er ved at klø mig selv til blods. Stik mig den klammeste Elida og alt er fino bambino.
Jeg er ved gud ikke særligt politisk korrekt, men parabener og parfume vil jeg helst ikke udsætte mine børn for, så løsningen blev, at jeg købte noget mega dyrt shampoo, som godt nok virkede og duftede dejligt (jeps parfumen var ikke at undgå) men den var nu opbrugt. Så jeg så n tråd på Slyngebarn – hvor ellers og nu er jeg så en No Poo pige.
Ok det er måske lige friskt nok, jeg har en dag forsøgt mig med den teknik og jeg ved sgu ikke helt. Altså håret er forbløffende nok ikke særligt fedtet men det føles heller ikke så levende og lækkert, som med det monster dyre shampoo. Men på sider som curlygirl.dk og amerikanske ditto sider, står der, at det kan tage virkeligt lang tid, før håret bliver lækkert. Det har jeg ikke tålmodighed til, så jeg håber det bliver hurtigere. Min hovedbund har kløet minimalt i dag og det er meget værd.
Hvis der er nogen der har haft succes med NO Poo metoden, nogen der har holdt ud og fået fede resultater, så del endeligt jeres erfaring.

Og hvor kommer jordbær så ind i den hårsmøre? Ingen steder og det har slet ikke nogen sammenhæng med det. Men Liv og jeg var på besøg hos min søster den anden dag og der havde mionæsen lige fået den sødeste lille jordbær hat. Og som dem der kender mig ved, så har jeg en virkelig ustyrlig børne hatte festish. Jeg kan ikke modstå en hat, det er helt umuligt. Smykker, tøj og sko – ikke noget problem. Hatter derimod, jeg kunne pantsætte huset og omsætte alt sammen til hatte til ungerne og andres unger for den sags skyld.

strawberry

Og helt ærligt, hun er da for lækker med jordbær hat, ikke?

Og nu står den så på påskeferie, vi har glædet os helt vildt. Planen var ingenting at lave men da jeg sådan lavede hurtig udregning over hvilke dage vi har aftaler, blev det faktisk pludseligt til mange. Men der er mange mennesker vi ikke når at se i løbet af hverdagen og jeg er på vej ind i den travleste sæson med fotografering, så det er nu eller aldrigt.

Iøvrigt har jeg planlagt at dedikere et blogindlæg i løbet af påsken til beklædning. Jeg får faktisk næsten altid spørgsmål til, hvad man tager sig bedst ud i ved en fotografering og derfor vil jeg prøve at finde nogle eksempler frem. Selvfølgeligt vil de afspejle hvad jeg foretrækker men jeg tror alligevel folk vil synes det kan bruges, fordi principperne kan overføres til ens egen stil. Så stay tuned hvis du også har overvejet, hvad man skal have på til en fotografering.

Familie fotografering {Familiefotograf @Kristina Daley Fredericia}

Sidste weekend, mødte jeg denne familie ved Treldenæs og havde den udsøgte fornøjelse af, at tilbringe et par timer med dem. Sikke en fantastisk familie. Jeg møder uden tvivl virkeligt mange søde og rare og spændende mennesker, men en hel flok man bare synes er fantastiske – det er noget særligt. Vi havde vejret med os. Fotograf venligt til en start, dejligt blødt lys fra en overskyet himmel og senere – strålende solskin. Jeg blev så forelsket i Treldenæs, at jeg allerede dagen efter tog min egen familie med derop – og de var også helt betaget af stedet.

Udover at den her familie var så let at være sammen med, så var de også sjove. Sjov og uhøjtidelig er bare det bedste, når mange mennesker skal foreviges på samme tid. Og den her familie var sjov.

Runcollage

Det ene øjeblik tager man familie billede og det næste – speed burst på kameraet for at fange deres flugt.

Og ikke mange øjeblikke senere

Vedel7web

Skønt!

Jeg er færdig med billederne i aften og glæder mg til at kunne fremvise galleriet til dem.

Husk at jeg kan findes på Facebook og på Google+

Mit håb er at mit nyhedsbrev igen kommer op her i påsken, har endeligt fået hul igennem og kan nu forhåbentligt få det til at virke efter hensigten igen.

At være mor til et meget stort barn

This content is password protected. To view it please enter your password below:

Protected: At være mor til et meget stort barn · · 28. Mar 2012 · 22:29 · Personlig, Uncategorized · Enter your password to view comments.

nedtælling til ferie

Nedtælling til ferie

Sove længe
Sove sammen
Spise sent
Spise is
Gå ture
Spille spil
Lege lege
Snakke
Grine
Nusse
Hygge
Være sammen

T-2

Nedtælling til ferie · · 28. Mar 2012 · 16:48 · Personlig, Uncategorized, · No comments

Solskin og rottehaler

Little Girl Pigtails
dimples and hugs,
nothing quite like
a Little Girl’s Love.

Liv @ fotograf Kristina Daley

Liv @ Børnefotograf Kristina Daley

LIv@ børnefotografen

Favoritten, åh hvor jeg elsker det.

Portræt af Liv@fotograf Kristina Daley

Liv@portræt fotograf Kristina Daley

Liv@ fotograf Kristina Daley

Min tumling @ børnefotograf Kristina Daley

De store skulle til fodbold og Liv og jeg havde madlavnings tjansen. Vi endte med at spise sent.
Vi skulle bare lige gå en lille tur. Men det var huler i træer, marker uden køer på, indhegninger med får og uendeligt meget plads at løbe på.

Jeg elsker at kunne pause hverdagen og bare følge efter Liv – eller de andre unger. Livet er federe i børnehøjde.