Month: February, 2012

On location fotografering af børn/portrætter i det fri {Børnefotograf Kristina Daley}

on location reklame

Nordborg????

Blog statistikker tyr jeg til, når alt andet er kedeligt. Så kan man se hvorfor folk læser ens blog, hvad de læser den fra (hej hej Iphone mennesker),hvor lang tid der surfes rundt (undskylder til dig der fandt mig via ” mad der ikke feder” – det blev du hverken klogere eller slankere af), hvor de kommer fra og en helt masse andet.
I den sidste tid er Nordborg styrtet frem på listen over byer. Nordborg???? Altså Nordborg er smuk, man taler sønderjydsk og det er jeg stor fan af, jeg har familie på Als og har intet imod Nordborg – men hvorfor den overhaler andre byer inden om, det fatter jeg ikke.
Nogen der ved det?

Nordborg???? · · 28. Feb 2012 · 22:19 · Uncategorized, · No comments

Hr. og Fru Android og deres respektive børn

Brendan og jeg har netop siddet og planlagt ferie – så godt som det nu kan lade sig gøre.
Hans arbejde vil gerne kende ferieplaner nu allerede, min ca. 2 dage før planlagt afholdelse – sådan lidt karikeret ridset op.
Så frem kommer android 1 0g 2 og plot bip plot, er vi kommet frem til, hvordan vi gerne vil have det.
Hurtig opkald til min mor for at booke to uger, så regnskabet går op og tryk på sync og så ved vi igen, hvem der skal hvad hvornår.
Smart!
Begge de store unger har deres egen android, så med et klik på en knap, ved jeg hvem der er hvor hvornår, og mit største problem er nu, at jeg ikke altid ved hvor jeg skal hente dem.
Glæder mig til at googlephones auto genkender navne og kobler dem til en adresse – så skal jeg nemlig slet ikke tænke mere.
Dobbelt smart!

Emil 15 dage {onlocation fotografering af nyfødt @ Børnefotograf Kristina Daley}

Her er han så, den dejlige lille Emil. Han var en sand fornøjelse af arbejde med og så er det altid en bonus, hvis jeg får lov at lunte rundt med nyfødt dejlighed på armen.

billeder-af-nyfødt-af-fotograf-kristina-daley

Fotografering-af-nyfødt-onlocation

portraet- af-nyfødt-og-mor

Jeg elsker de her opgaver, hvor jeg kan kombinere portrætter og livsstilsfotografering, det giver bare en dimension mere – især når modellen er nyfødt.

Hvis du gerne vil se mere af lille Emil, så kig med Facebook. Google+

På hjemmesiden vil der fremover under menupunkt” Nye opgaver“, være eksempler på hvad jeg laver lige nu. I øjeblikket er der billeder af HJalte og Emil, to skønne nyfødte drenge.

Jeg er nu tilbage efter tiltrængt pause og er begyndt at booke for foråsmånederne. Marts måned er næsten booket ud, men april og maj er der stadig ledige tider.

Fotografen om grimasser

Sønnich min ynglings søn, er ikke så modig. Han hader blod og det mindst lille hul i huden, sender ham ind i panisk tilstand, som kun kan afhjælpes med rigelige mængder plaster.
I torsdag fik Sønnich nogle brandsår på armene, da han gled ned af en rutchebane. Dem har vi talt om af flere omgang, de er blevet fremvist og nusset om.
I går lige før sengetid, kommer Sønnich så og fortæller, at nu er sårskorpen ved at falde af . Han vil vide om han skal lade den sidde eller pille den af. Jeg siger til ham, at jeg synes han skal lade den falde af , af sig selv, for så ved vi at huden nedenunder er helet og at vi ikke river op i noget.
Sønnich overvejer det lidt og siger så til mig, at han tror jeg har ret., ” for hvad nu hvis det går hul helt ind til tarmene og knoglerne”!.
Gud hvor er det svært nogen gange ikke bare at flække af grin, det er så fristende, men Sønnich ville slet ikke kunne se det sjove i det.
Så i stedet for, tog jeg den ansvarlige mor mine på og forklarede, med et glimt i øjnene at der ikke er tarme i armene og man skal meget langt ind, for at finde knogler.
Men det holdt hårdt!.