Month: February, 2012

On location fotografering af børn/portrætter i det fri {Børnefotograf Kristina Daley}

on location reklame

Write a Comment

*

*


+ seven = 16

Nordborg????

Blog statistikker tyr jeg til, når alt andet er kedeligt. Så kan man se hvorfor folk læser ens blog, hvad de læser den fra (hej hej Iphone mennesker),hvor lang tid der surfes rundt (undskylder til dig der fandt mig via ” mad der ikke feder” – det blev du hverken klogere eller slankere af), hvor de kommer fra og en helt masse andet.
I den sidste tid er Nordborg styrtet frem på listen over byer. Nordborg???? Altså Nordborg er smuk, man taler sønderjydsk og det er jeg stor fan af, jeg har familie på Als og har intet imod Nordborg – men hvorfor den overhaler andre byer inden om, det fatter jeg ikke.
Nogen der ved det?

Write a Comment

*

*


× 7 = sixty three

Hr. og Fru Android og deres respektive børn

Brendan og jeg har netop siddet og planlagt ferie – så godt som det nu kan lade sig gøre.
Hans arbejde vil gerne kende ferieplaner nu allerede, min ca. 2 dage før planlagt afholdelse – sådan lidt karikeret ridset op.
Så frem kommer android 1 0g 2 og plot bip plot, er vi kommet frem til, hvordan vi gerne vil have det.
Hurtig opkald til min mor for at booke to uger, så regnskabet går op og tryk på sync og så ved vi igen, hvem der skal hvad hvornår.
Smart!
Begge de store unger har deres egen android, så med et klik på en knap, ved jeg hvem der er hvor hvornår, og mit største problem er nu, at jeg ikke altid ved hvor jeg skal hente dem.
Glæder mig til at googlephones auto genkender navne og kobler dem til en adresse – så skal jeg nemlig slet ikke tænke mere.
Dobbelt smart!

One Comment