Month: January, 2012

4 fantastiske dage

Vi har hygget os, badet i timevis, bowlet, hoppet i trampolin, været i legeland, gået ture, siddet i sofa med dyne og set MGP, grinet, lavet sjov, haft alvorlige snakke. Vi har været sammen i 4 dage uafbrudt og det har været helt vidunderligt.
Egenligt var det planen at vore tab skulle med, for at jeg kunne forbedrede mig på et møde tirsdag i København og et møde mandag morgen – men vi glemte den. Heldivis.
Så vi har haft tre mobiler og kun en USB oplader. Så hvis du mangler svar på en email, en pm et telefon opkald – så kommer det i morgen.

Jeg har læst blogs i tonsvis og drukket øl, ikke i tonsvis men kun 3 stk. Dem der kender mig ved, at tre øl er mere øl end jeg har drukket sammenlagt i de sidste 13 år!
Jeg har også fået et tilbud om et job Canada til august måned. Yup. Jeg er blevet tilbudt at blive fløjet over for at tage billeder til et bryllup. Hvorfor er brylluper blevet 2012´s tema for mig?????

Jeg sender i løbet af i dag eller imorgen er tilbud ud om fotografering den. 18/3 i studie. Begrænset til 3 måske 4 familier og meget meget billigt.
Hvis du ikke allerede modtager mit nyhedsbrev, synes jeg du skulle få dig tilmeldt, så du også modtager sær tilbud.

Iøvrigt fandt jeg via nyhedsbrevet min familie til fotografering i April måned. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle fotografere dem, de er meget smukke og med på lidt sjov og så er moderen en fotonørd – så vi får sikkert taget nogle spændende familiebilleder, så både familie og jeg kan være rigtigt glade for.

Portræt af en tumling

Jeg håber snart at have dato for min tur til Finland, så jeg snart kan begynde at planlægge forår og sommer fotografering og melde datoer ud.

Travlt er….

Travlt er…. · · 26. Jan 2012 · 00:57 · Uncategorized · No comments

Stort barn – nye udfordringer

Iben har en mobil. Den har hun fået fordi hun blev optaget i korskole (hvilket jeg er meget stolt over) og fordi hun så skal køre i bus fra Lindknud til Hovborg. Selv om begge byer er bitte små og alle kender alle – næsten da, så kan hun lande i en situation, hvor bussen er kørt, hun kører den forkerte vej eller noget andet.
Ibens telefon er en samsung google ting, en ikke nær så fancy som de vi har, men den er koblet op til google. Og det vil sige at Iben har en G+ konto.
Nu i disse dage hvor alt er hemmeligt, fordi vi jo vil overraske dem med et ophold på Lalandia på torsdag, gør det alt lidt mere vanskeligt. Så det her indlæg kommer ikke på G+, for der læser Iben med. Apro pos læse med, så havde hun skrevet på min G+ Kristina Daley Fotografi side at ” du tager virkeligt gode billeder mor”. Hun er bare så sød. Samtidigt kom hun til at afsløre, at hun havde surfter via mobilen til efter klokken 20, indlægget var nemlig skrevet 20.22.

Jeg glæder mig til torsdag morgen. Jeg glæder mig til at skulle overraske ungerne. Jeg frygter lidt om de lægger mærke til at vi har ladet min forældre tage Trunte med hjem. Liv opdager det nok, men de store – jeg ved det ikke.

Stort barn – nye udfordringer · · 24. Jan 2012 · 22:37 · Uncategorized · 1 comment

Efter MGP

Kæft hvor var det hyggeligt igår. Jeg gider normalt ikke se det, men ungerne ville virkeligt gerne og så kunne det jo ikke være anderledes.

Vi indfandt os alle 4 (daddy var ude at buldre), nyvaskede og i nattøj. Der var chips og slik og Liv fik danset til samtlige sange.

En af vore favoritter vandt! Jo jo, det blev først statisktik , hvor der var ratings som minus, god, meget god og mega god. Vi brugte alle ret lang tid på at være forvirrede over at sang nummer 2 manglende. Det er da sært.

Og til allersidst, efter at jeg mere end en gang måtte hæve stemmen, sov vi alle i soveværelset. Jeg vågnede et par gange i løbet af natten og når alle tre er lige der i samme rum, lytter jeg bare til dem, med deres sove lyde og vejrtrækning.

Livogbedstefar_januar2012

Efter MGP · · 22. Jan 2012 · 21:41 · Uncategorized, , · No comments

Ændringer i år 2012

Min hjemmeside roder lige nu. Jeg har en del problemer med at få prislisten til at virke som den skal. Det skulle gerne se bedre ud ved udgangen af denne weekend.

I går fik jeg en opringning fra Cafe Rødding om, at de skal lukke ned pr. 1/2. Det vil så sige at I ikke længere kan se udstillingen. Det er selvfølgeligt ærgeligt. På positiv siden er så, at jeg kan få min billeder tilbage, sat i mapper og hængt op – for jeg savner dem faktisk ret meget. Helt fjollet hvor knyttet man bliver til sine billeder, af egne såvel  som andres børn.

Fra i år af vil det være muligt at købe digital filer hos Kristina Daley Fotografi. Jeg har i lang tid værget mig ved tanken, elsker at kunne sende nogle lækre prints, som jeg kender kvaliteten af, til mine kunder. Guderne skal vide at jeg kender mere end en håndfuld dårlige steder at få fremkaldt billeder og jeg ville være ked af, at folk printer dem på billig glossy farvepapir. Men jeg har nu besluttet mig for, at jeg gør det. Fotograferingen inkl. stadig væk et 18×24 cm billeder, i den gode kvalitet som min leverandør leverer og den vil vise hvordan sådan et billede skal tage sig ud. Faktisk tror jeg at langt de fleste af mine kunder sætter en ære i et godt produkt, så jeg forventer at de vil få billederne printet et ordentligt sted.

De digitale pakker indeholde enten 5,10 eller 15 højresulotions filer, inkl. weboptimerede filer af de sammen billeder, til brug på Facebook, hjemmesider etc. Jeg vil selvfølgeligt til en hver tid gerne give råd om, hvor man kan få printet billederne, lavet kort etc. Selvfølgeligt er filerne fuld redigerede.

De digitale pakker erstatter ikke de normale valgmuligheder, de er et supplement til dem men vil opfylde nogle kunders ønsker om at have fri afbenyttelses ret til deres filer og selv kunne printe dem, lave kort og kanvas/forstørrelser.

Priserne fremgår af hjemmesiden.

 

I løber af næste uge annoncerer jeg med et tilbud på børnefotografering. Det vil foregå på en bestemt dato i marts måned, måske to datoer. Detaljer følger her på bloggen, Facebook, Google+ og i nyhedsbrevet.