Month: December, 2011

Nye farve

Ja nu er bloggen hvid. Forandring fryder og jeg ser frem til, at det snart er år 2012. År 2011 er slidt og brugt og har været 2. sortering i forhold til vores familie.
Året startede med at min Berlingo brød sammen i febraur. Ikke 1 og ikke 2 men hele 3 gang på en uge. En ny generator senere og selvfølgeligt et nyt sommerhus til vores mekaniker, ryger en gear dims så. Resten af februar gik med sygdom, sygdom og mere sygdom. Marts måned kommer og starter med at jeg finder Iben kanin uden hovede og dagen efter vågner vi op til et hus, som indbrudstyve har tømt. Computere, Nintendo, robotstøvsuger, kameraudstyr – alt af værdi. Ny havedør kommer i (dyrt), tyverialamer installeres (dyrt) ny udendørsbelysning sættes op (dyrt med dyrt på). Forsikringsselsskab nægter at erstattes og vi får en 1/6 af det mistede erstattet (mega dyrt og latterligt at møg forsikringsselskab ALKA). Lån optages for at erstattet udstyr og efter nogle måneder kan jeg genoptage mit fotografi arbejde. Sygdom, sygdom, sygdom og lorte sommer med masser af regn. Regn kunne vores tag ikke lide, så det gav op og de næste par måneder farer vi rundt og lægger håndklæder ud alle steder, for det pisser ind flere steder og forskellige steder, alt efter hvor vinden kommer fra. I første omgang tror vi det er rykningen der skal laves men nærmere eftersyn viser, at taget er færdigt, porøst og ikke 5 potter p** værd. Anslået omkostning er mellem 230.000 kr og 325.000 kr. Kreditforeningen vil låne os 40.000 kr.
I august bliver min mobil stjålet.
Dyrt banklån og ugers spild tid og endeligt i november begynder det nye tag at komme på.Vi må en overgang alle sove i studiet idet vi ikke havde tag på o det var hverken godt for vores helbred eller mobil nummer 2, som druknes af en af ungerns drikkedunkne der væltes ud over den. Heldigvis var begge mobiler købte brugte.
Vi har da haft måneder med sygdom. Først et barn, så et andet, nogen gange 2 af gangen – dog aldrigt 3 på samme tid. Ingen søvn og nedslidte forældre og så er den gal med Brendans bil. Pludseligt lyser et eller andet på den og det viser sig at være en temmelig alvorlig fejl, som kunne have ødelagt bilen havde vi valgt at ignore det. Heldigivs dækkes det under garantien men koster igen dage med logistik helvede. Ikke lang tid efter, er den gal med bremserne på Brendans bil – igen må vi ligge vandret og være kreative for at komme til og fra arbejde, hente børn og handle ind. Og fandeme om så ikke det siger på værkstedet at vi skal vænne os til det, det er nemlig en fejl ved bilen. Det er bremserne der svigter for sefan da osse! Great, sprit ny bil er åbenbart = problemer.
Nu er vi så fremme ved December. Det er godt klaret for i november måned har vi ikke en dag haft raske børn. Træt med træt på er motto, børnefødselsdage står i kø og julen lurer lige om hjørnet.
Juleotografering går great, indtil min leverandør går i knæ over store mængder ordrer. Så i stedet for småkagebagnin og adventskrans og hygge, ligger jeg og kører virkeligt mange aftener i det ganske danske land, for at levere. Post Danmark har for en gangs skyld overrasket positivt og kun 1 ordre er blevet væk for dem. Min leverandør – det er en helt anden historie. 24 December bliver sidste billede (af dem der nåede at bliver spændt op) afhentet.
Dagen før har vi måttet købe nyt tv, vores er nemlig gået i stykker. Nu er opvaskemaskinen så begyndt at blinke på livet løs, så den skal også udskiftes.
Liv er stadig syg!

Farvel og tak 2011. Vi er lykkelig for at ingen af os er alvorligt syge og det trods alt kun er materielle skader vi har lidt – men vi kommer ikke til at savne dig. 2012 bydes velkommen og startes med en ny hjemmeside og meget bedre held til min familie. Basta.

Farvel og tak 2011 · · 31. Dec 2011 · 01:00 · Uncategorized · No comments

Juleaften og dagen derpå

Sonnich_juleaften2011

Iben_juleaften2011

Liv_julleafte2011

JUleaften2011

Iben_25december11

Sønnich_julen2011

LivIben_julen2011

Der blev ventet, stirret beundrende, sunget og leget. Juleaften og dagen derpå var fantastisk. Imorgen,intet – intet overhovedet.

Juleaften og dagen derpå · · 25. Dec 2011 · 22:17 · Uncategorized · No comments

Jeg vil være moderne

Ja i disse dage, uden redigering og forsendelser og fotografering, sidder jeg og surfer efter ny hjemmeside. Egentlig er jeg ganske tilfreds med den jeg har, men den kører på flash og er derved hverken mobil eller Ipad venlig. Så jeg håber på om ganske få dage, at indkøbe et stk. ny og lækker og topmoderne hjemmeside.
Det betyder på den anden side, at der kan være dage, hvor min hjemmeside ikke er at finde, hvor jeg roder og laver om – men det skulle gerne ende med at være det hele værd.

Jeg vil være moderne · · 23. Dec 2011 · 21:51 · Uncategorized · No comments

Julefotografering – status

Så er julen lige om hjørnet og jeg har ligget vandret i de sidste to uger. På trods af et meget grundigt forarbejde, løbende kontakt til laboratoriet, overholdelse af alle deadlines, er status, at jeg endnu ikke har alt i hus. Jeg er så frustreret og skuffet.
Langt de fleste af jer har jeres billeder og ellers er de på vej og sendt før postdanmarks deadline. Mange af jer har fået dem personligt leveret af mig,en enkelt via en veninde. Alt sammen for at være sikker på, at I får det i tide.
Min leverandør ligger underdrejet og det er kommet bag på dem, at så mange fotografer har benyttet tilbuddet om kanvas til en virkelig god pris. Der har været leverings problemer som har resulteret i, at jeg er kørt 400 km for at hente varer hjem og yderligere mange for at levere til tiden og jeg forsætter til og med den 23.12.
I dag har jeg fået følgende status. En ordre fra den 28 november har de glemt (på trods af at jeg har rykket for den mange gange) en ordre er endt ved en fotograf i Holstebro, som har lovet at sende videre og en er endnu ikke lavet. Så vidt det overhovedet er muligt for mig, kører jeg ud med de resterende få ordrer til og med den 23.12.
Jeg vil i aften kontakte dem jeg ved endnu ikke har modtaget jeres ordre og give en update på, hvordan det ser ud og aftale nærmere om levering kan finde sted i de næste par dage.

Jeg arbejder stort set nat og dag for at få det sidste ud og vælger at tro på, at det nok skal lykkedes.

Juledeko

Hvorfor gøre det let, når det kan gøres svært?

Altså min kære mand, han er jo sød og rar og flittig og han klynker faktisk ikke når han er syg. Det lyder perfekt, ikke? Nu er det sådan at selv samme kære mand har en tendens til at starte underlige projekter på tidspunkter, hvor man bare slet ikke skal sådan noget. For sefan det er irriterende. Altså han gør det jo i den bedste mening og så kan man faktisk ikke rigtigt tillade sig at blive sådan rigtigt mopset, vel?
Denne gang er han i et spontant anfald af hvad-ved-jeg gået i gang med skifte furer ud i badeværelset. Han annoncerede stolt i søndags – før ungerne havde fået deres bad- at nu skulle det tørre i nogle timer, så kunne man igen bruge brusekabinen.
Hvem har lige Stået med skinkerne opppe i vasken for at barbere ben?? Jeps undertegnede selv.Efter den mildest talt akrobatisk øvelse med alt for korte ben oppe en i alt for høj håndvask, kunne jeg så bagefter kravle i ungernes blå badekar og stå der, med bruseforhænget klistrende ind til kroppen *YIKES* for at få vasket hår og krop – uden at sprøjte på de fuger som for guds skyld ikke må blive våde.
Og idag har vi altså onsdag!
Og nej, det kunne ikke have ventet til en anden dag, for jeg har ambitioner om at få mig skruet ned i en festkjole i morgen, tage nylonstrømpter på og endda smøre lidt makeup i mit trætte og mega stressede fjæs. Hvis jeg skal føle mig bare nogenlunde anstændig, måtte de hår så væk. Og jo jeg bandende ham væk og så fik jeg dårlig samvittighed over at være så urimelig – så nu har jeg måttet spise en af ungernes fløde yoghurter som trøst. Fandens osse at vores unger alle er så skide tynde, at vi har sådan noget i huset.