Month: November, 2011

vane?

image

image

 
Atter en gang kan jeg findes på et billede på bloggen. Brendan tog det i dag til juletræsfest, hvor en langt fra frisk Sønnich bare ville putte med mor. Det sker ikte tit mere og det blev nydt i fulde drag. Jeg tror det kommer til at tage en rum tid, før Sønnich igen er tilbage ved det energiske jeg.

vane? · 00:00 · Uncategorized

Write a Comment

*

*


7 − three =

Søgeord

Ok, så af og til må man ind og tjekke hvor mange læser ens blog. Jeg gør det forbløffende sjældent, glemmer det og måske betyder der faktisk heller ikke det helt store om det er nu er 200 eller 400 eller 16. Min blog er jo først og fremmest for mig, sekundært for alle andre.
Her til aften, mens jeg venter på at min the bliver den rette temperatur til at drikke, tjekkede jeg – og hold da op.

Her er nogle af de søge ord jeg er blevet fundet på.

Death Kristina Daley. Håber sgu bare en eller anden var for doven til at skrive Death by chocolate.
Bussemand.
Kristina Raaby Daley. Nysgerrig bliver man når folk bruger hele mit navn.
Fotografering Bilka. WTF????? Det er ikke mig, bare så du ved det.
Gert Meeske????? Jo jo, den havde jeg nok ikke set komme.

Write a Comment

*

*


9 + two =

Ting man skal

I can’t do this
but I’m doing it anyway


Det kunne sagtens have været mottoet i dag. Sønnich er syg på 7 dagen med høj feber, Liv er sendt afsted for første gang i 7 dage og jeg har selv været hjemme i to med bi-og pandehulebetændelse.

Jeg troede jeg skulle ligge på sofaen og have ondt af mig selv,mens Sønnich underholdt sig selv. Sådan blev det ikke.
Pludseligt står det ud med blod af Sønnichs næse, og ikke som i almindelig næseblod, nej det pumper ud i kaskader med hvert pulsslag. Stol, gulv, mig, ham – alt sejler i blod.
Ringer til lægehuset – telefonsvarer. Great.
Ringer til kollega. Optaget.
Ringer til lægehus igen og får besked på at komme med det samme.
Unge ud i bilen alt imens jeg forsøger at holde springvandet fra næsen nogenlunde under kontrol, håndklæder bliver flået med ud til bilen og så kører vi ellers. Sønnich er i nattøj. Blod gennemblødt nattøj.
Vi tilses af læge, vi får taget blodprøver, vi taler med læge.
Ingen ved hvad han fejler. Måske et virus, måske bakterie.
Vi ender med at tage hjem med besked om, at sker det igen så kører vi direkte til øre-næse-hals læge, vores praktiserende læger har ikke hvad det skal til, for at få styr på så voldsom en blødning.

Nu er sofa og stole betræk vasket. Ungerne sover . Min mor og far kommer og er juleklip stand in i morgen, hvor jeg har syg dreng, lille datter der skal til tandlæge og et julearrangement som Iben ikke skal være selv til. Og ja, jeg kan ikke være hele tre steder på en gang!.

Sønnichsyg_november2011

Sådan ses han sjældent og derfor er det endnu mere vigtigt, også at have billeder af ham sådan. Han ser så lille og sårbar ud – min ellers friske og frejdige dreng.

One Comment