Month: October, 2011

36 år lidt endnu

men lige om lidt bliver jeg 37 år. Har jeg en krise? Niks ikke så meget som en lille snert. Jeg elsker min alder, jeg elsker mit liv og det at jeg er blevet et år ældre, betyder jo rent faktisk at jeg har overlevet endnu et år. Hvordan kan det nu være dårligt?
Så tillykke til mig, lige om lidt.

Og i dagens anledning har jeg så hængt de sidste af mine 18 billeder jeg har bestilt på væggen. Total forkælelse.

Write a Comment

*

*


+ four = 10

Spændende dag med irriterende afslutning

Det har slet ikke været nogen dårlig dag i dag – altså bortset fra, at jeg ikke har haft det vanvittigt godt.
Brugte en flex dag sammen med en veninde og drog til netværksmøde i Odense og det var fedt. Endte med at føle mig inspireret og fattig- sidste del er knapt så fedt.
Jeg elsker at være i kvinders selsskab, jeg elsker især at være i selskab med kvinder, de faktisk vil og kan noget og som tør noget. Perfekt dag.
Derefter forsøg numero duo på at købe et stk. Ikea møbel. Denne gang ville det koste 995 kr. at få det leveret, altså 50% af købsprisen. Man er ikke jyde for ingenting og det vil jeg bare ikke give.
Så gæve Gitte og jeg forsøgte med kvindelig snilde (læs klodsethed) at få bæstet ind i los Berlingo – det gik ikke så godt. Vi moslede rundt, sæder blevet pillet ned og taget op, nakkestøtter fjernet og sat på, vi forsøgte diagonalt, horisontalt, oprejst, tiltet til en side – men det gik bare ikke. For F**** da jeg er ved at få spat. Sidder der virkeligt en dårlig Ikea karma lige over mit hovede??? Hvorfor skal det bare ikke lykkes???
Hvis vi lige skal fokusere på det overraskende positive så er det,at Blondie 1&2 fandt hele vejen til Odense, fik parkeret Berlingoen ( og dem som har kørt sådan en ved, at det ikke er noget man sådan liiiii gør i et parkeringshus bygget til en Lupo) fundet vejen frem til stedet mødet blevet afholdt og tilbage til bilen, efter en eller to omveje.
Vi for ikke vild i Ikea, vi fandt varen med det samme og efter endt masse strabadser, kørte vi hjem den helt direkte vej. Og Gert, vi drak ikke kaffe.
Nu skal jeg så overskue en enkelt arbejdsdag før det er weeekend – det går nok lige.

2 Comments