Month: September, 2011

Jeg elsker familier {Fotograf Kristina Daley – Vejle}

Jeg er blevet helt pjattet med familier, de er så skønne at tage billeder af. Den her familie var super dejlig. Mor og far bar over med min absolutte mangel på stedsans, frække køer og vandretur og spilopmageren, hun tonsede derud af og tog det hele i stiv arm. Vejret var perfekt. Vi startede med tyk tyk tåge, som giver nogle dejlige bløde portrætter og en helt speciel atmosfære i billederne. Synet der mødte os da tågen lettede var fantastisk. Selv om jeg ofte er i Vejleådal, både rent arbejdsmæssigt men også privat, så bliver jeg aldrig træt af eller bare vant til, hvor smukt der er. Alle burde gøre sig en tjeneste og tage dertil fra tid til anden, for det er et stykke unikt natur som der ikke findes meget af i Danmark.

Her kommer lidt af de billeder det er blevet til. Mere følger.

Og så tror jeg nok at mor må trække sin ” far er ikke fotogen” bemærkning tilbage. Han skal bare iklædes datter og kone, så er den lige i vinkel.

Helena_1

Helena_2

Helena_11

Helena_10

Helena_13

Hvis ikke det var for mine unger

Så var jeg blevet sindsyg. Sådan fuldstændig mental agtig på den utjekkede måde.
Totalkredit vil låne os 30.000 kr. De vil låne os hele 10% af, hvad et nyt tag koster. Flot, ikke?
Så næste gang i opfordrer jeres unger til at få en lang og fin uddannelse, så tjek lige om I har råd til at holde dem gældsfrie under deres studier eller fortæl dem, at de kommer til at bo i en campingvogn indtil de er 45 år – alternativt hjemme hos mor og far 😉
Jeg føler mig mildest talt banket hjem i Ludo, nærmere smidt af brættet. det er rædsomt. Dyre råd er rådne og jeg har ingen. Men hvis nogen kender nogen der vil give os et nyt tag for 30.000 kr. så smider vi lige to gange fysioterapi og et års forbrug af portrætter oven i. Any takers?????

Heldigvis har jeg børn, det er dem der afholder mig fra at gå fra hus og hjem – det med huller i taget, ikke.
Huset har været fuld af liv (og Liv) og glade dage i dag. Sidst på aftenen, hjalp Liv mig med at lave kaffe. Hun er i sandhed mors pige.

Lovecoffee web

Hun gad ikke tarteletter, men mors hjemmebagte rugbrød, det var lige sagen.

Sulten2

Sulten 3 web

Sulten1 web

Jeg får tit spørgsmålet om mine unger er specielt påklædt når jeg tager billeder. Svaret er ja! Dog ikke altid, som jeg tænker den opmærksomme observant har bemærket allerede.

Og for lige at vende tilbage til taget. Jeg besvarer jeres tilbud om at lave taget for 30.000 kr efter først til mølle princippet. Jeg ved der vil være mange om buddet og jeg lover at svare alle sammen, men hav tålmodighed.

Sarkasme og ironi stadig intakt. Tjek.

dejlig familie {børnefotograf Vejle}

Dejlige børn, dejlig familie, dejligt hus og solskin og weekend. Hvad mere kan man ønske?
Hugo, den lækre charmør tog jeg billeder af da han var 8 mdr. og han er ikke blevet mindre lækker siden, vil jeg lige påpege. Faktisk brugte jeg et par timer sammen med familien og han fik smilet frem hos alle med få sekunders mellemrum. Fuld af energi og charme og spillopper. Og lillesøster Molly, jamen hun var bare dejlig, ny og lækker og temmelig upåvirket af damen (det er hvad Hugo kaldte mig) og hendes store objektiver. Mor og far virker bare slet ikke (irriterende nok) som nogen der lige har forøget familien for mindre end to uger siden, jeg nævner i flæng grin og overskud og marathon.

Her er de få billeder jeg lige fik tid til at lægge en hånd på i dag, da jeg kom hjem.
Og så undskylder jeg lige for, at jeg lod ting ligge og flyde hos jer, det er virkeligt typisk mig og jeg har lært at leve med, at sådan er jeg bare. Håber I bærer over med mig.

MK_4

MK_2

MK_1

MK_3

MK_5

Imorgen står den på Vejle ådal og endnu en familie og det er så min anden sidste opgave, før jeg tager mig en længere pause sammen med min egen lille familie.

Klar til flytning

Nu får jeg snart mit gamle kontor tilbage og det bliver dejligt. Der er blevet renoveret på arbejdet, så det bliver lækre ny renoverede lokaler jeg kommer tilbage til og derfor, skulle mit væg pynt også være nyt, lækkert og indbydende.
Og her er det så 🙂 Billederne er en del af dem fra albummet, de nyeste jeg har af ungerne.

Kontorcollage web

50×70 cm er formatet, så selv om de synes små billederne når de fremvises på nettet, så har det faktisk en ok størrelse alle sammen.
Så nu er der en chance for at jeg kommer helskindet igennem dagen, med mine unger at kigge på. Ville nu ønske jeg bare kunne se på dem herhjemme i stedet for.

Klar til flytning · · 20. Sep 2011 · 23:00 · Uncategorized · 1 comment

Her er stille på bloggen

Gad godt finde en pauseknap, synes tiden flyver afsted og at jeg slet ikke har tid til noget som helst.
Sidste uge var hat og briller og ugen før også. Syge børn, 7 dages arbejdsuge, forældremøder og opstart på 3 gange gymnastik + korskole, diverse legeaftaler og så det løse.
Denne her weekend er første i månedsvis, hvor jeg ikke har arbejdet. Det vil sige jeg har arbejdet, sprøjtet gallerier ud til højre og venstre, bestilt billeder, betalt regninger, besvaret email, arbejdet på slyngebarn,sørget for reklamer etc. Men jeg har ikke været væk fra min familie så meget som et minut. Skønt. Nu er der så to uge forude, hvor jeg arbejder alle dagene, også trækker jeg stikket ud. I første omgang var det meningen at jeg ville tage de første to uger af oktober fri (har dog lige en fotografering den 1 oktober) men jeg har ændret mening. Jeg holder hele oktober fri. Basta.
Jeg har knoklet for at indhente tabt tid og penge efter tyveriet og jeg har haft travlt og det har været skønt. Jeg elsker at tage billeder, møde alle de fantastiske børn og familier men nu er det tid til, at jeg lige prioriterer min tid på min familie. Det er desværre en nødvendighed at lukke af og til, fordi jeg jo har et fuldtidsjob ved siden af, der tilmed i disse dage kræve en del ekstra af mig. Og mine unger kommer først og nu er det tid til, at vi skal have nogle dejlige uger og weekender sammen. Weekender som denne, hvor vi spiser morgenmad sammen, hvor vi vågner ved at de to store kravler ind i sengen til os og vi ligger der og gasser den, indtil vi er for sultne til at blive liggende. Gå ture, hjemmebag, historie læsning, film på sofaen. Tiden skal jeg nok få brugt.
Jeg booker igen i november måned, hvor jeg også vil køre julefotograferings tilbud igen.
I dag har jeg brugt på mig, mine børn selvfølgeligt også, en smule oprydning og vaksetøj, men ellers mig og mit projekt. Jeg har lavet min egen fødselsdagsgave og i al beskedenhed, så knuseelske jeg den allerede og den er ikke engang færdig endnu.
Jeg mangle at designe 5 sider mere men skal lige have kigget arkiver igennem først. Desværre har jeg kun billeder fra de sidste ca. 5 mdr. da en led tyv stak af med mine andre billeder ( må bagdelen klø og armene mangle) og lige nu køre min server på højtryk, da jeg sletter filer som en besat i disse dage. Men her kommer de første mange sider.

bog2011

Så selv om her er stille, så er jeg her endnu. Jeg har blandt andet taget billeder for nyligt at denne lille linselus. Hun er så sød og så vild med kameraet og omvendt, at det næsten er for godt til at være sandt. Jeg har taget billeder af hende før og hun er så smuk og eksotisk og dejlig, at man ikke kan andet en at holde af hende.

Isabella_14

Isabella_13

Isabella_6

Jeg har desværre slet ikke fået lagt alle de mange billeder ud, som jeg egentlig har fået lov til at de søde forældre. Og det er bestemt ikke fordi jeres unger er mindre skønne end dem der er blevet vist frem, det er alene pga. tidsmangel.

Lige om lidt står den her på bad og i seng. Jeg har haft en lidt anderledes dag i dag. Liv forsætter hendes piddemand trip. Jeg tog hende idag i, at sidde og stoppe perler op i næsen med en kuglepen. *SUK*. Jeg fjernede først en stor flot blå perle. Jeg spørger hende så om der er flere, hvortil hun glad svarer: Ja.
Og efter at have fremskaffet en lommelygte, så vi at der sad en monster stor sølvperle, langt langt op i næsen. For fanden da unge.
Jeg ringende til vagtlægen som grinende og sagde at den åbne skadestue kunne fjerne den. Jeg så allerede for mig hvordan jeg skulle vente i timevis i Kolding og satte så alle pædagogiske sejl ind. Vi legede hvem kan puste næse højst og med mest kraft men det var først da vi legede elefant, at den gigantisk piddemand kom ud – efterfugt af en pæn slat snot.
Derefter satte sig Sønnich sig på skødet af mig efter at have været på toilet og han havde ikke lige fået tørret bagdelen særligt godt. Super lækkert. Og for lige at sætte prikken over I’et, så har jeg lige jokket i Truntes opkast. For sefan da osse, det går fra klam til klammere og klammest.

Her er stille på bloggen · · 18. Sep 2011 · 22:21 · Uncategorized · No comments