Month: August, 2011

Stille søndag

Ikke så mange ord, bare smukke børn.

SonnichLiv_august2011

iben_august2011

Livsonnich3_august2011

LIv2_august2011

Livdaddy_august282011

Sonnichliv_august282011

Liv_28august2011

Stille søndag · · 28. Aug 2011 · 22:55 · Uncategorized · No comments

Se min kjole {Børneportræt af Liv}

Liv har fået en ny kjole, hun har faktisk fået to og hun elsker waaaaauuwww tøj, som hun kalder det.
Jeg var selvfølgeligt ekstra glad, fordi hun rent faktisk gerne ville have taget billeder af sig og hun samarbejdede på bedste vis. Nu håber jeg på godt vejr i morgen, så jeg efter endt arbejde, kan tage Liv udenfor til nogle billeder – men hvad er oddsene for godt vejr??

Liv_studie2

Liv_Studie4

Liv_Studie3

Liv_Studie1

Jeg har fået indkøbt telefon igen og den virker, så kan nu igen træffes på mit sædvanlige nummer.

Min mobil er væk

Om den er tabt eller stjålet ved jeg ikke, men sagen er den, at jeg ikke kan træffes på mit telefonnummer i øjeblikket.
Venter nogen opkalde fra mig, så send venligst en mail til mig (med telefonummer) så ringer jeg så snart jeg kan.
Mail adresse : kristina.daley@gmail.com

Min mobil er væk · · 23. Aug 2011 · 19:42 · Uncategorized · No comments

En æra er slut

Jeg har hele dagen haft lyst til at tude, livet farer forbi og jeg vil gerne have det stoppet. Pronto.
Efter en hektisk weekend, med besøg , tur til Rømø og legoland, sene sengetider for ungerne, og forgæves forsøg på, på en dag at indhente al forsømt arbejde, skete det der ikke må ske.
Sønnich tabte i går en tand. Og så kommer tandfeen da, ikke?! Nej for vores tandfe havde glemt det. Ja hun havde så !Og det på trods af at tandfe mor og tandfe daddy havde talt om, at vi for guds skyld ikke måtte glemme det.
Og så sker katastrofe nummer 1. Sønnich min smukke prins,kommer ned temmelig slukøret, for tandfeen har glemt ham. Arghhhh for fisen da osse, vi tager sgu da prisen for de mest fesne forældre nogensinde.
Katastrofe nummer to sker som konsekvens af nummer 1. Iben kommer op t il mig og siger, at ungerne i skolen siger, at tandfeen ikke findes, det er bare os. Passer det mor?
Jeg starter med at lyve men så ombestemmer jeg mig og fortæller hende, at ja, tandfeen er os. Iben kigger på mig i 10 sekunder og siger så : Mor men julemanden og nisserne, de findes da, gør de ikke??
Jeg hader at være voksen, det sutter for vildt. Jeg blev nødt til at fortælle hende, at nisserne og julemanden også var os, og det føles råddent.
Lidt at barndommens magi fes ud at mit hus her til morgen og jeg får det aldrig tilbage.
Iben smilede til mig og sagde ”hvor er I søde at I køber alle de ting til os”. Hun er bare så stor, det er rædsomt og skønt og uhyggeligt og fantastisk og i dag, fandens sørgeligt. Hvor er min lille pige henne? Hende jeg bragte hjem fra sygehuset for få dage siden, min først fødte datter der er udstyret med den smukkeste sjæl og den største empati man for forestille sig?
Og jeg vidste det jo godt sidste jul, at det var sidste år at hun troede på julemanden – men jeg havde alligevel naivt håbet og ikke rigtig forholdt mig til, den dag illusionen brast.
Hvis ikke jeg var gået på skrump (igen) ville jeg gemme mig i sofaen og spise Ben og Jerrys is hele aftenen, mens jeg hørte The Cure på repeat – nu må jeg finde en plan B for at bearbejde dette.

En æra er slut · · 22. Aug 2011 · 20:50 · Uncategorized, , · 2 comments

jeg har i dag forsøgt det umulige, at indhente to hele dage, hvor jeg intet har lavet, på en dag. Kan man så det ??? Svaret er NEJ!. Selv om vaskemaskine har kørt uafbrudt hele dagen, jeg er rendt rundt fra rum til rum for at rydde op og har haft min robot kørende i timer i dag, så kan man faktisk ikke nå to dages forsømt husarbejde på en. Videnskabelig test slut.

Weekenden har været skøn. tordag aften kom en rigtig god veninde, en af de to som jeg har haft helt tilbage fra min teenage dage. Vi har alt for sjældent mulighed for at bruge tid sammen men denne gang flaskede det sig, og det har været fedt. Ikke mindst ungerne har nydt det, der er noget over at have en voksen i huset som ikke selv har børn, de giver opmærksomhed til ungerne på en helt unik måde.

I denne uger kommer de sidste tilbud på taget, også beder vi tagguderne om, at vi får et lån og kan få tørt tag over hovedet. Jeg tør ikke tænke på, hvad vi gør hvis de siger nej.

Iben_august2011

· · 21. Aug 2011 · 21:23 · Uncategorized, , · No comments